Grossa de Nadal: La Policia avisa del número que no has de comprar

El lladre va robar 70 dècims del 27283
El 27283 és el número de Loteria Nacional de Nadal que van robar del supermercat  | Facebook

Queden pocs dies per a que se celebre el sorteig de la Loteria Nacional de Nadal i són molts els locals i supermercats que tenen dècims per a oferir-los als seus clients. Este és el cas del supermercat La Punta, del municipi La Punta del Moral de Huelva, que disposava dels seus dècims fins que van ser robats de l’establiment.

Els fets es van produir este passat divendres 13 de desembre quan el supermercat va denunciar a la Guàrdia Civil que algú s’havia emportat la caixa a on estaven guardats els 70 dècims de la Loteria de Nadal.

70 dècims del 27283

Una volta presentada la denúncia, l’establiment va avisar del robatori a través de les xarxes socials i va advertir que el lladre podria estar venent els dècims. És per això que demanen avisar a la Guàrdia Civil en cas de localitzar-ne algun.

Les càmeres de seguretat instal·lades en el comerç van permetre als agents saber que el lladre era un home que duia una jaqueta negra amb línies blanques en les mànegues i portava unes ulleres de sol per a ocultar la seua cara. Les imàtgens mostren com el lladre va estar un minut dubtant però finalment es va decidir a agarrar els dècims i fugir corrents del supermercat.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta sanitària: Estos aliments, típics del Nadal, podrien provocar malalties" "Cau el 1r premi de la Loteria Nacional en València, a 3 dies del sorteig de Nadal"