Els menors de 16 anys no podran utilitzar WhatsApp

La companyia de missatgeria instantània ha anunciat esta mesura per a la pròxima actualització de l'aplicació
Els menors de 16 anys no podran utilitzar WhatsApp | Cedida.

 

A partir de la posada en marxa de la nova actualització de WhatsApp, l'App de missatgeria instantània no permetrà accedir als usuaris menors de 16 anys. Així ho ha desvetllat el portal especialitzat WABetaInfo, que ha especificat que la mesura que arribarà amb la versió 2.19.222 serà més restrictiva en Europa que en la resta del món, on l'edat mínima se situarà en 13 anys.

 

Tot i que la restricció de l'edat dels usuaris de WhatsApp era una qüestió que la companyia valorava des de feia temps, arribant a anunciar-la el mes d'abril del 2018, no ha sigut fins ara que s'ha decidit fer-la efectiva, i a hores d'ara, ja s'aplica en la versió beta de l'App en els dispositius Android.

 

WhatsApp tancarà comptes durant les pròximes setmanes

De fet, l'aplicació ja alertava en els térmens de seguretat que estava destinada a majors de 16 anys, la diferència és que, a partir d'ara, WhatsApp vol evitar que la utilitzen. En eixa línia ha transcendit que des de la companyia nordamericana començaran a tancar comptes que no complisquen els requisits d'edat durant les pròximes setmanes.

 

Si bé encara no se sap com l'aplicació sabrà l'edat de l'usuari, més allà d'un 'filtre d'edat' fàcilment trampejable, sí que s'ha especificat que els pares o tutors legals dels xiquets menors de 16 anys podran demanar que es bloquege el compte de WhatsApp dels menors a través d'un correu electrònic.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!