Whatsapp deixarà de funcionar per a Windows Phone a partir de l'1 de juliol

L'empresa ha anunciat que el programa de missatgeria serà inutilitzable en alguns sistemes operatius
Whatsapp deixarà de funcionar en Windows Phone, els sistemes iOS 7 i els anteriors a Android 2.3.7 | Cedida

 

Fa un mes i mig, l'empresa de missatgeria instantània Whatsapp va anunciar que la plataforma deixaria de funcionar en alguns dispositius. Inicialment es preveia que seria a finals d'any, no obstant això, la data s'ha avançat i s'aplicarà el pròxim 1 de juliol en els telèfons de Microsoft que funcionen amb el sistema operatiu de Windows Phone.

Windows Phone es va traure per primera volta en octubre de 2010 per l'empresa multinacional Microsoft però, lamentablement, el passat gener, la corporació va anunciar la decisió de no actualitzar el programa a partir del 10 de desembre del 2019. Windows Phone no ha sigut un mòbil amb prou d'èxit i tampoc ha sigut el model preferit entre els usuaris ni els desenvolupadors d'apps.

  

De la mateixa manera que Whatsapp deixarà de funcionar en Windows Phone l'1 de juliol, també ho farà en les versions antigues d'alguns sistemes operatius com el iOS 7 (2014) i els anteriors a Android 2.3.7 (2011). Això sí, es podran utilitzar fins a l'1 de febrer del 2020.

D'altra banda, la companyia ha avisat que en parar el desplegament d'aplicacions per a eixos sistemes operatius indicats, algunes de les funcions del programa podrien deixar de funcionar en qualsevol moment.

També et poden interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Esta és la falda que millor et quedarà, siga com siga el teu cos i estil" "ELS METGES ALERTEN: La pròxima «gran epidèmia» que arribarà en pocs anys"