WhatsApp demandarà als usuaris que envien missatges massius

La companyia ja ha bloquejat milions de comptes que utilitzaven eixe sistema
L''app' s'ha reivindicat com una «plataforma de missatgeria privada» i, per això, denunciarà les companyies que envien 'spam' | Cedida

 

WhatsApp ha anunciat que, a partir del 7 de desembre de 2019, emprendrà accions legals contra aquells individus o companyies que envien missatges massius o automatitzats als usuaris, o que no utilitzen la plataforma per a un ús personal.

La famosa 'app' ha recalcat en un comunicat el seu caràcter de «plataforma de missatgeria privada» i ha anunciat que emprendrà «accions legals» contra els qui envien «missatges automatitzats o massius, o facen un ús no personal», per a incórrer en una violació dels térmens de l'ús de l'aplicació.

Serà la mateixa plataforma la que determinarà si l'usuari o l'empresa està duent a terme accions d'abús en el servici de missatgeria. Això també fa referència a l'app de WhatsApp Business dissenyada per a la comunicació entre les empreses i els seus usuaris.

WhatsApp obtindrà la informació a través de les accions d'abús que veja que es cometen en la mateixa plataforma o recorrent a un servici exclusiu que, entre altres dades, inclou reclamacions d'usuaris que avisen que determinades companyies estan violant les normes de l'aplicació.

La companyia ja ha bloquejat milions de comptes que utilitzaven eixe sistema | Cedida
 

WhatsApp emprendrà accions legals

D'esta forma, el servici de missatgeria iniciarà accions legals contra totes aquelles empreses que hagen violat els térmens d'ús en la plataforma abans del 7 de desembre de 2019 i contra totes aquelles amb reclamacions, si eixe abús continua a partir d'eixa data. Asseguren que utilitzant la informació disponible en la plataforma ja han trobat i bloquejat milions de comptes que operaven en el sistema i que estaven violant les condicions d'ús.

El desplegament de mesures legals se suma a les ferramentes tecnològiques, usades actualment per WhatsApp, per a detectar de forma automàtica formes d'abús com les dels comptes de 'spam', ja que la companyia assegura ser conscient que «algunes empreses intenten evadir els nostres sistemes d'aprenentatge automàtic».

També et pot interessar....

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els 2 nous productes de Mercadona que triomfaran este estiu" "Alerta sanitària: 5 morts per menjar estos 2 peixos"