WhatsApp prohibirà descarregar-se la foto de perfil dels contactes

Esta és una de les novetats que prepara l'aplicació per a millorar la seua privacitat
WhatsApp impedirà guardar la foto de perfils dels seus usuaris | Cedida

WhatsApp sap que cada volta més els seus usuaris demanen un alt nivell de privacitat i, per eixe motiu, ha preparat importants novetats per la seua nova versió Beta per a telèfons Iphone. Concretament, el servici de missatgeria ha introduït millores en la privacitat que fins ara ha oferit i impedirà que els seus usuaris es puguen descarregar la fotografia de perfil dels seus contactes. 

Fins ara, tal com explicava el portal 'LiveMint', era possible guardar estes fotografies tocant la imatge de perfil i seleccionant l'opció «guardar en el dispositiu». La intenció de l'aplicació, propietat de Facebook, és que la imatge personal dels seus usuaris quede protegida. 

Altres novetats en el seu funcionament 

L'empresa no ha millorat només aspectes del seu funcionament en la seua última actualització. Segons 'WABetaInfo', aquelles persones que actualitzen pròximament l'aplicació podran saber la dimensió total dels seus àlbums de fotos i quants elements contenen. 

A més, la nova versió Beta introduirà una important novetat en els arxius d'àudio de l'aplicació. Fins a l'última actualització, WhatsApp usava un format Opus, molt poc freqüent en altres aplicacions de missatgeria. Ara, l'aplicació permetrà transformar i exportar eixe arxiu en m4a, una classe d'arxiu molt més estés. 

Totes estes novetats se sumen a les introduïdes en la versió 2.19.154. Els qui ja la tenen en els seus mòbils, poden escoltar notes de veu de manera consecutiva, sense haver de tornar a apretar el símbol 'play'.  També facilita informació de reenviament i d'àudio, permetent saber el número de voltes que s'ha reenviat un missatge, i més detalls sobre els àudios que han sigut reenviats. 

També et pot interessar...
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Demanen la retirada d'un producte de Lidl que suposa un «greu perill» per a la salut" "Els caftans, l'exòtica edició limitada d'H&M ideal per a este estiu"