WhatsApp desapareixerà en poc temps dels nostres telèfons de manera definitiva

Deixarà de funcionar per a les versions 2.3.7 d’Android o anteriors a partir de febrer de 2020
WhatsApp no funcionarà a partir de desembre en molts telèfons | València Diari

WhatsApp, una de les aplicacions més utilitzades i descarregades del món, deixarà de funcionar en els dispositius de Microsoft a partir de desembre d’enguany. L’aplicació té uns 1.500 usuaris per tot el planeta, però vorà com disminuïxen arran d’esta decisió.

La companyia ha anunciat el següent: «Ja no desenrotllarem l’app per a estes plataformes, de manera que algunes característiques poden deixar de funcionar en qualsevol moment».

Aconsellen adquirir telèfons iOS o Android

Windows Phone ha anunciat que, passat el 10 de desembre no realitzaran més actualitzacions per als programes dels seus dispositius. Per tant, la companyia ha recomanat adquirir dispositius iOS o Android si es vol continuar utilitzant l’aplicació de missatgeria instantània amb normalitat.

Mai van conseguir els objectius comercials amb Microsoft | València Diari

 

Cal dir que WhatsApp ha donat suport a Microsoft fins a l’últim moment, però els resultats obtinguts mai han sigut tan favorables com els de la competència, per eixa raó no actualitzaran l’aplicació per a estos terminals.

WhatsApp deixarà de funcionar per als dispositius amb sistema operatiu de Windows, però no seran els únics. Tampoc ho faran amb aquells dispositius Android amb la versió 2.3.7 o precedents a partir de febrer de l’any que ve. iPhone també deixarà de ser compatible amb WhatsApp. Aquells usuaris que tinguen la versió iOS 7 o anteriors, voran com deixa de ser operativa l’aplicació.

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALACANT: Cau el 1r i 2n premi de la loteria nacional" "ALERTA: Sanitat demana no consumir 1 popular producte"