Mercadona capta l'atenci贸 dels clients amb la novetat de l'any: es venen milers d'unitats al dia

El producte contribu茂x a conseguir m茅s fermesa, hidrataci贸, elasticitat i unificaci贸 del to de la pell
Mercadona ha posat a la venda un nou s猫rum antiarrugues | Mercadona

La companyia de supermercats f铆sics i de venda online Mercadona posa a la venda un nou s猫rum antiarrugues, Regen Skin Potenciador Retinol, i ven 3.000 unitats al dia. Este cosm猫tic facial, que elabora el prove茂dor Totaler RNB en la Pobla de Vallbona, en el Camp del T煤ria (Val猫ncia), per a tota la cadena, contribu茂x a conseguir m茅s fermesa, hidrataci贸, elasticitat i unificaci贸 del to de la pell i una millora de la textura i l鈥檃specte de les arrugues i les imperfeccions.

En la composici贸 del producte destaquen actius d鈥檈fic脿cia reconeguda com el retinol, que es caracteritza per la seua acci贸 antitaques i unificadora del to, per aportar elasticitat i per previndre el dany provocat per les radiacions solars; el bakuchiol, ingredient d'origen vegetal que millora la textura i el to de la pell, i el factor de creixement EGF, que contribu茂x a la producci贸 de col路lagen i elastina, i millora l'aparen莽a de les arrugues.

Mercadona millora el prove茂ment de productes amb gelea reial

Mercadona tamb茅 ha tingut en compte l鈥檕nada de fred i el dur hivern que espera a la poblaci贸, i ha decidit millorar el seu prove茂ment de complements alimentaris de gelea reial. El proc茅s d鈥檌nnovaci贸 s鈥檋a fet en Mislata, en l'Horta (Val猫ncia), i ha comptat amb la col路laboraci贸 d鈥檃lguns clients.

Estos productes tenen una nova formulaci贸 que servix per a refor莽ar el sistema immunitari. A dem茅s, s'ha incorporat 'QuinApetit' com a 芦novetat estimulant de la gana infantil禄, tal com podem llegir en un comunicat de la companyia.

Els beneficis de la gelea reial s贸n m煤ltiples, tal com ha confirmat la doctora Ana Haro Garc铆a en 鈥榣echepuleva.es鈥. Segons explica l鈥檈xperta, la gelea reial 茅s energ猫tica, capa莽 de millorar el rendiment f铆sic i mental i augmenta les defenses del nostre organisme. D'esta forma, tamb茅 minimitza el cansament i la fatiga a causa de la seua aportaci贸 energ猫tica i ajuda a la recuperaci贸 del pes i de la gana, a banda d鈥檃ltres beneficis. Estos productes s贸n essencials per afrontar l鈥檋ivern, ja que 茅s una 猫poca amb menys hores de sol i es reduix l鈥檃bsorci贸 de Vitamina D, fet que suposa que en general ens sentim m茅s cansats.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Cau el 1r premi de la Loteria Nacional en tres localitats valencianes" "脷LTIMA HORA: El primer premi del sorteig de Reis cau en el territori valenci脿"