Mercadona desmentix el rumor sobre la venda de carn de La Mechá en els seus supermercats

L'empresa valenciana no té cap classe de relació comercial amb el proveïdor Magrudis i no ven cap dels seus productes baix la seua marca blanca
Mercadona ha negat vendre carn de La Mechá | València Diari

 

La famosa cadena de supermercats valenciana, Mercadona, s'ha vist involucrada en un nou rumor, que ha hagut de desmentir en les últimes hores, ja que ha creat una gran alarma social. 

Arran dels últims successos amb la marca de carn entatxonada 'La Mechá' i, a més, les últimes notícies sobre la venda del seu producte en una marca blanca, començaven a difondre's texts a través d'aplicacions destinades a la missatgeria instantània, que informaven falsament sobre que Mercadona havia venut i estava comercialitzant carn de l'empresa sevillana, que havia sigut el brot del bacteri de la listeriosi. 

Mercadona ha volgut aclarir que no tenen cap classe de relació, ni amb l'empresa ni amb el distribuïdor

La carn entatxonada d'eixa empresa sevillana, Magrudis, ha provocat intoxicacions alimentàries a més de 200 persones només en Andalusia. No obstant això, és completament fals que Mercadona haja venut el producte de 'La Mechá' en els seus supermercats. 

Amb diferents missatges a través de les xarxes socials, sobretot per Twitter, l'empresa valenciana ha volgut desmentir tota classe d'informació que relacionara que els seus supermercats hagueren comercialitzat o distribuït productes provinents d'esta marca sevillana. 

El rumor que s'havia estés a través de diferents missatges apuntava que Mercadona estava venent carn entatxonada de 'La Mechá' infectada de listeriosi, a més d'altres productes de la mateixa empresa que també haurien provocat infeccions del bacteri. 

«Ni la Carn Entatxonada ni cap altre producte carni que comercialitzem en Mercadona té cap relació comercial amb el Proveïdor Comercial Martínez de León» i, a més, «en els nostres supermercats no comercialitzem carn entatxonada de la marca 'La Mechá' fabricada per la firma Magrudis en Sevilla, ni tenim relació comercial amb el proveïdor que la subministra».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"📲 ATENCIÓ TELÈFONS MÒBILS: 2 empreses acusades de superar la radiació permesa" "AL·LUCINA: La repugnant sorpresa d'una xica en una ensalada acabada de comprar"