Mercadona sorprén amb una nova col·lecció de maquillatge

L’empresa valenciana ha tret una edició limitada de maquillatge amb el títol de ‘Eye Lovers’ formada per tons metal·litzats que seguixen la tendència d'este estiu
La nova edició limitada de maquillatge 'Eye Lovers' de Mercadona | MERCADONA

 

La companyia valenciana de distribució alimentària ha inclòs una novetat en la seua Secció de Perfumeria a través d’una edició limitada de maquillatge que seguix la tendència d’este estiu. Coneguda com a ‘Eye Lovers’, la col·lecció està formada per una varietat de colors metal·litzats que faran ressaltar els nostres ulls en qualsevol moment del dia. En tractar-se d’una edició d’esta classe, la novetat estarà a la venda fins que s’esgoten les existències.

Autèntica i atrevida, esta col·lecció està formada per ombres, llapis d’ulls i rímel de tons metal·litzats i molt atractius. Les tres tonalitats, 01 Verda, 02 Blava i 03 Coure, poden combinar-se per a conseguir una mirada enlluernadora. Gràcies a este joc de colors, podem lluir una imatge més estiuenca i informal de dia, o més elegant i sofisticada de nit.

Les tonalitats d'esta col·lecció, 01 Verd, 02 Blau i 03 Coure, són metal·litzades | MERCADONA

 

L’ombra d’ulls ‘Eye Lovers’

D’alta pigmentació, els tres colors d’ombres d’ulls de l’edició limitada poden aplicar-se amb els dits o amb el pinzell. La seua tonalitat metal·litzada seguix amb les últimes tendències estètiques de l’estiu, i aporta un toc molt elegant i atrevit als nostres ulls.

El rímel ‘Eye Lovers’

A la venda també en els tres colors 01 Verd, 02 Blau i 03 Coure, el rímel d’’Eye Lovers’ seguix la línia metal·litzada de l’ombra d’ulls. Gràcies a la seua alta pigmentació, poden aplicar-se amb més o menys intensitat, segons les capes que poses en les teues pestanyes.

Els llapis d’ulls ‘Eye Lovers’

Seguint els productes de maquillatge anteriors, els llapis d’ulls poden adquirir-se en tres colors preciosos diferents: 104 Blau, 105 Verd i 106 Coure. Amb una tonalitat també metal·litzada molt atrevida i sofisticada, estos llapis són de llarga duració gràcies a la seua composició en gel, amb la qual cosa, podràs lluir un rostre perfecte durant tot el dia.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ja pots fer la mateixa olor que Aitana Ocaña per només 15 euros" "El motiu pel que molta gent està deixant de comprar Nivea i hauries de saber"