Mercadona presenta les seues noves croquetes per celíacs

Mercadona disposa d'un assortiment amb més de 1.300 productes aptes per a este col·lectiu que commemora la seua jornada cada 27

La relació de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda en línia, amb el col·lectiu celíac es va iniciar fa més de 20 anys com a resposta a les necessitats i peticions dels nostres clients celíacs i les seues famílies.

Fruit d'esta necessitat i de l'entesa amb totes i cadascuna de les associacions de celíacs de tot Espanya, Mercadona no només s'ha compromés a oferir un ampli assortiment de productes sense gluten amb la màxima qualitat, sinó que també fomenta iniciatives formatives i divulgatives que ajuden a conéixer i comprendre millor la celiaquia.

En este context, segueix reforçant el seu assortiment de més de 1.300 productes sense gluten amb novetats aptes per a celíacs com les noves croquetes cremoses Capritxos de Pernil Sense Gluten.

Este producte, introduït a proposta dels "Caps" i elaborat pel proveïdor Totaler Frisa a la seua planta de Vilafranca (Navarra), i altres que se sumaran a les pròximes setmanes, estan disponibles a les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i a Portugal. Mercadona posa a disposició dels consumidors tota la informació necessària en els envasos, bé com la llista d'al·lèrgens o el segell SENSE GLUTEN.

La companyia s'uneix al Dia Nacional del Celíac que se celebra cada 27 de maig com a part del seu compromís amb les persones que pateixen esta afecció. Actualment col·labora amb la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE) i les seues associacions autonòmiques, Celíacs de Catalunya (SMAP), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG), l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA); així com amb la seua homòloga a Portugal, l'Associação Portuguesa de Celíacs (APC), amb la qual la companyia va signar un acord de col·laboració en maig de 2020, amb l'objectiu de promoure accions dirigides a persones amb malaltia celíaca o sensibilitat al gluten.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Canvi de tarifa en la factura de la llum a partir del juny" "The Entertainer obre la seua primera botiga a Espanya"