Esta nova cafetera valenciana et permet crear el teu còctel favorit

El producte ja està disponible a nivell mundial a través de la pàgina web oficial
La nova cafetera 'Smart Spirits' | Smart Spirits

 

La companyia tecnològica valenciana 'Smart Spirits' ha dissenyat un dispensador de begudes, molt paregut a la Nespresso, que transforma l'alcohol de gra neutre d'alta qualitat en begudes amb 30 sabors diferents, entre ells whisky, rom, vodka i ginebra, i que permet regular la graduació alcohòlica de cada una d'elles mantenint el seu sabor intacte.

 

De fet, este nou invent valencià posa en mans del consumidor la possibilitat de crear begudes personalitzades. El consum individual de monodosi es trasllada a una màquina amb alcohol, aigua i diferents essències per a obtindre la beguda desitjada.

 

Encara que l'alcohol és la base de totes elles que, la càpsula es convertix en una beguda amb sabor a tennessee bourbon, vodka de llima, limoncello, queensland rum, tequila o ginebra, entre altres.

 

Les càpsules 'Smart Spirits' | Smart Spirits

 

A més, la incorporació de l'aigua en el dispensador permet a l'usuari regular la graduació alcohòlica de cada una de les begudes servides, des de 0 a 40 graus, sense afectar el seu sabor.

 

El producte ja està disponible a nivell mundial a través de la pàgina web oficial i les primeres unitats ja han arribat fins a països com Regne Unit, Taiwan, Itàlia o França.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!