🔪 URGENT PARRICIDI:

Mata a sa mare i ferix a son pare en Sant Vicent

Un artista dissenya camisetes deportives inspirades en els barris de València

La primera camiseta ha sigut la del barri del Cabanyal
La camiseta del Cabanyal | Twitter

 

El dissenyador valencià, Pepe Dus, vol unir el futbol i els barris de València. Amb este repte, l'artista ha iniciat un projecte per a crear camisetes deportives amb l'objectiu d'arreplegar l'essència de cada barri. 

 

La primera camiseta ha sigut la del barri del Cabanyal, que tal i com ja han fet pública l'artista, arreplega els colors blaus i blancs del mediterrani, a fi de reflectir la cultura marinera d'este districte

 

A més, en este projecte pilot, també s'han inclòs altres símbols típics com l'escena de la 'Pesca del Bou' de Joaquim Sorolla o el rellotge solar de la Casa dels Bous. 

 

A pesar de tot, este és solament el primer pas, ja que l'autor pretén ara crear una camiseta diferent per a cada districte de la ciutat, encara que de moment, l'autor esta estudiant les vies de finançament per a poder rendibilitzar la idea. 

 

 

A l'espera de vore la popularitat d'esta nova camiseta, l'artista ja està estudiant els projectes per a altres zones de la ciutat com podrien ser Russafa, Campanar, Benimaclet, Patraix o Nou Moles.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!