Aitana Ocaña i Miguel Bernardeu podrien haver trencat la seua relació

L'entorn d'Aitana assegura que la parella podria haver acabat "de manera amistosa"

Sembla que la cantant Aitana i la seua parella Miguel Bernardeu podrien haver posat punt final a la seua relació o així ho confirma almenys la periodista Pilar Vidal. "Jo crec que hi ha una ruptura entre ells o un distanciament", assegurava la redactora al programa de Telecinso 'Socialité'.

Dos persones amb molt d'èxit en les seues carreres

Tots dos són dos persones amb carreres d'èxit i amb un gran nombre de seguidors cadascun, a més mai han tingut problemes a l'hora de cridar als quatre vents el bé que estaven junts. No obstant això, des de fa mesos, en les seues xarxes socials no hi ha fotografies junts ni proves que la seua relació continue sent tan idíl·lica.

Podrien haver acabat d'una manera molt amistosa

Segons recull la periodista, Pilar Vidal que ha pogut parlar amb l'entorn de la parella: "Ens diuen que probablement han acabat d'una forma amistosa o que, potser, estan a punt de fer oficial que la relació no continua", explicava la periodista.

"Potser, el que han fet és deixar la relació en 'standby' o hi ha un distanciament entre ells i estan pensant en si trencar o no trencar", afirmava Pilar Vidal en 'Socialité'.

Aitana Ocaña s'ha pronunciat en 'Socialité'

Hi ha diverses pistes que apunten a una possible ruptura de la parella i Aitana Ocaña s'ha pronunciat sobre este tema. Quan 'Socialité' li ha preguntat, ella ha dit que està "molt bé, molt feliç" i ha reaccionat alarmada davant la pregunta sobre la seua possible separació de Miguel Bernardeu: "Per déu, però, què esteu dient?".

<

>

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La filla de Pau Donés compleix la promesa que li va fer al seu pare" "El desplant d'Isabel Preysler a Lydia Lozano en l'aniversari de Tamara"