INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Antonio David, obligat a abandonar la casa de 'Gran Hermano VIP'

Una decisió judicial es trobaría darrere d'esta dràstica decisió
Antonio David Flores es troba molt ben encarat en la final de 'Gran Hermano VIP' | GTRES

Pareix que Antonio David Flores no té com a únics enemics els seus rivals dins de la casa de 'Gran Hermano VIP', ara un factor extern podria complicar-li la seua participació dins del concurs de telerealitat. Segons explica en exclusiva Cotilleo.es, el concursant haurà d'eixir de la casa més famosa de la televisió per a fer efectiu el pagament d'una fiança al jutge que està portant els problemes legals que manté des de fa anys amb la mare dels seus fills, Rocío Carrasco.

 

En contra del que publiquen altres mitjans, estos 80.000 euros no són per a fer efectiu un pagament a la seua ex dona, sinó que és per a fer front a una quantitat que ha de retindre el jutge per tal de poder seguir amb el procediment normal de les diligències que té obertes amb la filla de Rocío Jurado.

 

Fins fa poques setmanes el col·laborador s'havia declarat insolvent

Fins ara, el col·laborador havia al·legat a la justícia ser insolvent per a poder fer estos pagaments, però ara la seua participació en el concurs de televisió serviria com a prova per a provar la seua solvència econòmica.

 

Una volta es faça efectiu este pagament, caldrà vore cap a on avancen els camins judicials que tenen en curs les dos personalitats públiques.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!