L'anunci de Christofer i Fani just abans de començar ‘Supervivientes’

La decisió que ha pres la parella ha sorprés a tot el món
La parella ha anunciat una notícia que ha sorprés a tot el món   | Telecinco

El que s'ha convertit en el programa més mediàtic de Mediaset, ‘La isla de las tentaciones’ ens ha deixat una parella per al record, la formada per Fani i Christofer i el que serà un dels moments televisius de l'any: el famós crit d'«Estefaníaaaa». Ara, sis mesos després de l'inici del ‘reality’, la parella ha anunciat el que sense dubte és una de les notícies de l'any.

L'actual parella ha concedit la seua primera entrevista junts després del seu pas per l'illa, a on han revelat una notícia bomba. Fani Carbajo i Christofer Guzmán han confessat a ‘Lecturas’ que es casen. Fa dos setmanes ningú donava un euro per la seua relació en vore tot el que ha viscut la parella durant el ‘reality’, a on Christofer va haver d'anar-se'n a soles. La decisió de la parella de passar per l'altar este estiu ha deixat a tot el món amb la boca oberta: «Ens hem donat una segona oportunitat perquè sabem que estem fets l'un per a l'altre» han explicat.

Christofer continua tenint por

La notícia arriba just després de què Fani haja viatjat a Hondures, a on este dijous començarà la nova edició de ‘Supervivientes’, però ho ha fet amb alguna condició: «Ell m'ha dit que en ‘Supervivientes’ em mantinga sempre a 50 metres dels xics. Vull que sàpiga que no li tornaré a ser infidel», ha confessat Fani a la revista.

Tot i que el futur matrimoni ha superat la crisi causada per la infidelitat de Fani amb Rubén en el ‘reality’, Christofer ha reconegut que ha perdut un poc la confiança amb la seua nóvia: «Em fa por que Fani em siga infidel en Hondures» confessava durant l'entrevista. La por per que Fani repetisca l'error que va cometre en ‘La isla de las tentaciones’ ​​​no ha impedit que Chris, com li diu ella afectuosament, li haja demanat matrimoni amb un anell de diamants. La parella té molt clar que vol fer este pas i donar-se el ‘sí, vull’ . De fet, la nova concursant de ‘Supervivientes’ assenyalava que «m'agradaria que la boda durara dos dies».

Però esta no és la primera volta que Chris li demana matrimoni a Fani, ja que el 2016 ja ho va fer. En aquella ocasió, van decidir que el millor era convertir-se en parella de fet. Encara queden uns mesos per a l'enllaç i la parella no té molt clar si es casaran per l'església o no.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La pillada a Samantha que confirma més parelles en ‘OT 2020’: «Ens hem enrotllat tots»" "La nova confident de Fani en ‘Supervivientes’ que farà parlar"