València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Casillas ix de l'hospital emocionat i acompanyat de Sara Carbonero

Es recuperarà en el seu domicili de l'infart agut que va patir el dimecres
Casillas va patir un infart agut el dimecres passat   | Twitter  (@DeportesCuatro)

 

Iker Casillas acaba d'eixir de l'hospital. Ho ha fet visiblement emocionat i acompanyat de la seua dona, Sara Carbonero, després d'haver passat cinc dies ingressat per un infart agut  de miocardi que patia el passat dimecres. El porter, que continuarà la seua recuperació al seu domicili de Portugal, ha vullgut mostrar el seu agraïment per tot el suport rebut per part del món del deport.

 

 

El porter ha rebut este migdia l'alta mèdica després que el cateterisme que se li va realitzar a causa de l'infart resultara tot un èxit. Ara, amb el problema del cor resolt, el futbolista ja pot tornar a casa per a seguir amb la seua recuperació acompanyat de la seua família.  

 

«L'important és poder estar ací»

Casillas, notablement nerviós i emocionat, ha vullgut donar el seu agraïment a totes les persones que li han donat suport durant estos dies que han estat tan complicats per ell i per a la seua família: «És difícil parlar però també entenc que he d'estar agraït perquè he tingut molta sort. Sobretot, moltes gràcies a la gent que ha mostrat la seua preocupació durant estos dies perquè m'ha fet sentir estimat».

 

El porter ha agraït en tot moment les infinites mostres d'afecte que ha rebut estos dies | Twitter (@DeportesCuatro)

 

El porter ha afegit que «s'ha de traure sempre un somriure d'estos moments» i ha assenyalat que s'emociona en vore que ha vingut tanta gent fins a l'hospital i per tot l'afecte rebut. També ha vullgut mostrar el seu agraïment a tota la gent que el va ajudar a arribar a l'hospital d'una forma tan ràpida i a tot l'equip mèdic per la seua ràpida intervenció.

 

Per la seua part ha indicat que no l'importa els temps que dure el repòs, que potser qüestió de setmanes o mesos, perquè «l'important és poder estar ací» i ha afegit «estic un poc emocionat, però estic bé. Ho puc explicar. Ho podeu vore». El futbolista ha indicat novament que no sap com avançarà el futur però que ara el més important és poder «estar ací».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!