Christofer trenca el seu silenci: «Em volia morir»

Christofer ha contagiat les llàgrimes a Sandra Barneda
Christofer ha contagiat les llàgrimes a Sandra Barneda | Telecinco

Christofer està destrossat. S'ha convertit en el gran protagonista del 'reality' de Mediaset que trenca esquemes, però no de la millor manera. En una entrevista amb Sandra Barneda, el xic ha confessat haver viscut «el pitjor dia» de la seua vida en 'La isla de las tentaciones'. Va emprendre l'aventura amb la seua parella des de feia anys, Fani, sense saber que ella l'enganyaria poc després de començar.

La infidelitat de Fani amb el seu 'temptador', Rubén, ha deixat a Christofer molt tocat. I és que va haver de vore en directe, en una pantalla, com Fani es besava amb un altre home. La seua reacció es va fer viral: Christofer no es va poder contindre i va eixir corrent cap a la platja, desesperat, cridant el ja famosíssim 'Estefanía!'.

«Em volia morir»

El pas de Christofer per 'La isla' acabava amb el seu abandonament, a soles. I en plató l'esperava Sandra Barneda, presentadora de 'El Debate', per a conéixer com es trobava i com afrontava la ruptura que acabava de viure. Christofer es va obrir a la presentadora, però no en directe, sinó en una entrevista prèvia en privat.

«Continue en una situació molt difícil, per no dir en la pitjor època de la meua vida», confessava Christofer. Assegura que no ha vist el programa, que s'emet en diferit: «He volgut mantenir-me al marge de tot, de qualsevol comentari, imatge... No ha sigut fàcil».

Sandra aprofitava per a indagar en el famós moment, en què va sentir Christofer en vore la passió entre la que era la seva parella i Rubén. «No sé com explicar-ho. És com si alguna cosa dins teu es trencara. Molt difícil. Alguna cosa es va morir en el meu interior. Aquell dia em volia morir», confessava.

Christofer contagia les llàgrimes a Sandra Barneda

A Christofer també li ha afectat la gran repercussió que ha tingut la seua història. Les bromes sobre la situació no li han agradat gens: «Espanya és aixina, se'n mofen. Ho enfoquen tot a ella i no al gran dolor que vaig tindre jo». Recordava la retrobada amb Fani després de la decepció amb llàgrimes en els ulls i es recordava també de la seua família, que també ho patix.

«El meu gran desig va ser vore-la i, almenys, una abraçada», confessava. Fins i tot es plantejava perdonar-la. Però es va trobar amb una Fani freda, poc apenada i que fins i tot es reia mentres veien junts els vídeos de la infidelitat i les relacions sexuals entre ella i Rubén. Christofer li va demanar finalment que es llevara l'anell de compromís: «Era la prova del meu gran amor». I és que li havia demanat matrimoni. Entre llàgrimes en els ulls de nou, Christofer emocionava fins i tot a Barneda amb una història de desamor que ha revolucionat a tot el país.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una presentadora de Telecinco: «Sabia que la meua filla naixeria morta»" "‘La isla de las tentaciones’: Rubén, més dur que mai amb Fani"