Coto Matamoros dedica unes paraules cruentes al seu germà Kiko Matamoros

El germà del col·laborador de 'Sálvame' s'ha mostrat taxatiu: «La meua opinió sobre ell no canviarà per una malaltia»
Leer en español
Coto Matamoros dedica unes dures paraules al seu germà | CEDIDA

 

L’anunci per part de Kiko Matamoros sobre els seus problemes de salut han causat un tsunami de declaracions entre els seus familiars més pròxims i llunyans. El col·laborador confessava fa uns dies que li han detectat uns quants tumors en la bufeta dels que s’haurà d’operar el pròxim 6 d’agost. A propòsit d'això, el seu germà i sempre controvertit Coto Matamoros, ha sigut entrevistat per al portal ‘Jaleos’, i ha explicat què opina del que li passa al germà i si la seua relació ha millorat en els últims temps. 

 

Lluny d’entendrir-se a causa del moment delicat que passa el seu germà, a Coto Matamoros pareix que no li afecta el que li puga passar a Kiko Matamoros, ja que assegura que en el passat va anul·lar qualsevol sentiment afectiu cap al seu germà i que, a més, considera que les malalties que patix són, en part, causades pels seus sentiments negatius: «Les malalties se les genera u mateix i ell té molts sentiments negatius que repercutixen en la seua salut»

 

Kiko no vol fer patir als seus familiars | TELECINCO

Coto es mostra contundent amb Kiko Matamoros

D’eixa manera, no s’ha mostrat gens compassiu amb el seu germà, de qui ha dit que arrastra molts problemes, entre els que es troba la ‘morfofobia’, que l’hauria portat a obsessionar-se per la seua imatge de tal manera que ja s’hauria realitzat més de quaranta operacions. D'eixa manera, Coto s’ha mostrat taxatiu: «El meu concepte sobre ell no canviarà per una malaltia».

 

A més a més, considera que el seu germà està protagonitzant un espectacle lamentable comerciant amb la seua vida privada i amb la desgràcia; tant és d'eixa manera que ha arribat a afirmar que si sa mare estiguera viva i sabera la vida que porta el seu fill i col·laborador de ‘Sálvame’, es moriria d’un atac de cor.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris