EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

Efrén Reyero tria a Ana en la final del seu tron en 'MYHYV'

La ja nova parella del programa es va fondre en una tendra i sincera abraçada uns segons després de l'elecció
Efrén finalment es va quedar amb Ana | Cuatro

 

El programa més romàntic de Cuatro, 'MYHYV', ha viscut una setmana intensa amb la finalització del tron d'Efrén Reyero. Després de deu anys, el malagueny va tornar a assentar-se en la cadira del programa amb l'objectiu de buscar un amor madur, la parella de la seua vida.

 

En eixe sentit, la final d'Efrén començava el dia 24 de juliol amb l'emoció i la intensa mirada de les quatre pretendentes que havien conseguit arribar més lluny amb el tronista: Ana, Ter, Eli i Ana Belén. En un primer moment, Efrén va decidir despedir-se d'Ana Belén, a banda de per què feia uns dies que havia confessat que havia tingut una relació amb l'extronista Iván Sánchez, perquè la flama entre els dos ja s'havia apagat. En segon lloc, Efrén va dir adéu a Eli, ja que el tronista tenia clar que volia arribar a la final amb les dos més importants en la seua trajectòria en el programa.

 

Una declaració d'amor en tota regla

Finalment, davant l'atenta mirada de tots i, en especial, de les dos últimes candidates a ocupar el seu cor, Efrén va fer tota una declaració d'amor que va deixar a tot el món amb la llagrimeta en l'ull. Concretament, el tronista va confessar que: «Hui triaré a una dona que amb ella no estic, amb ella sóc. Hui Triaré a una dona que m'ha fet més mal el tron per ella que per mi. És una dona que m'he donat compte que fa deu anys que la busque i no ho sabia. Un sap quan estima, però no el perquè de l'estima. Ana, t'estime».

 

Efrén va confessar estar profundament enamorat d'Ana | Cuatro

 

Davant d'eixes precioses paraules, la ja nova parella del programa es va fondre en una tendra i sincera abraçada. Per la seua part, Ter va prendre distància en eixe moment tan dur i se'n va anar amb la seua família per tal de rebre el suport necessari. Des de la seua final, la parella ja ha publicat fotografies i vídeos junts i, segons pareix, en esta ocasió l'amor ha triomfat de veritat.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!