Fani afona a Christofer en confessar el que més li agrada de Rubén

La concursant ha assistit a 'Sábado Deluxe' al costat de Rubén, el que fora el seu temptador
La concursant va acudir a 'Sábado Deluxe' al costat de Rubén, el que fora el seu temptador | Cedida

Fa ja una setmana que Fani, Rubén i Christofer van acudir al plató de 'Sábado Deluxe' per a parlar sobre com es trobava la seua relació i sotmetre's a un polígraf. Fani i Rubén han tornat a repetir visita este dissabte, 17 d'octubre, després que la concursant reconeguera públicament que ja no estava enamorada de la seua actual parella. 

«No em vull casar, no vull ara mateix tindre cap fill, perquè si estic pensant en el meu futur i estic pensant en les meues coses no puc pensar en quedar-me embarassada, no puc pensar en casar-me», sentenciava Fani en el seu videoblog amb llàgrimes als ulls. 

Un 70% de compatibilitat

I és que cada vegada, Fani i Christofer pareixen estar més allunyats. Tant, que este dissabte el xic ha decidit no acompanyar a la seua parella a 'Sábado Deluxe'. Qui sí que ho ha fet és Rubén, el que mai falla, que acudia al plató disposat a sotmetre's a un test de compatibilitat, que ha resultat ser del 70%. 

A pesar que el 'feeling' era evident al llarg de l'entrevista, Fani ha volgut deixar ben clar que no pensa tindre cap relació amb Rubén, encara que sí que ha reconegut que li pareix un home «molt atractiu».

Christofer, un home amb poca ambició

No obstant això, la part més dura per a Christofer de l'entrevista ha sigut quan la seua parella ha destacat el que més li havia agradat del que va ser el seu temptador en 'La isla de las tentaciones'.

«El que em va agradar d'ell, i em seguix agradant, perquè està en el seu caràcter, és que és un home molt ambiciós i molt treballador», assegurava després de confessar que Christofer porta des del mes de gener sense treballar. 

Sense cap dubte, es tracta d'un colp dur cap a, de moment, la seua parella. Tant és així que va ser un dels principals assumptes que haurien eixit a relluir en la històrica foguera de confrontació que van viure estos dos en la final de la primera temporada de 'La isla de las tentaciones'. En ella, la concursant acusava a Christofer de ser poc ambiciós. 

A pesar que esta conversa havia quedat oblidada, ara torna a estar més present que mai després que Fani haja tornat a traure a relluir el tema al plató de 'Sábado Deluxe'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una nova parella de 'La isla' podria haver acabat la relació" "La foto que més mal fa en l'aniversari de Rocío Flores"