Gloria Camila prendrà mesures cautelars contra Rocío Carrasco

Els detalls per atemptar contra l'honor i intimitat de la seua mare, Rocío Jurado
Gloria Camila i Rocío Carrasco / Telecinco | Telecinco/Mediaset

El programa de l'estiu ha revelat que Ortega Cano i Gloria Camila estan estudiant prendre mesures cautelars per a protegir el que es vaja a publicar entorn del supòsit diari de Rocío Jurado.


Les mesures cautelars van dirigides als diaris, que diu tindre Rocío Carrasco, els quals hauria escrit Rocío Jurado abans de morir, recopilant pensaments, anotacions i reflexions.

La col·laboradora Marta Riesco explica que han sigut iniciades per Gloria Camila, estan dirigides a Rocío  Carrasco i també cap al mitjà que els publicara.


Les mesures cautelars es basen en el dret a l'honor i a la intimitat de Rocío Jurado, es considera que eixos manuscrits no tenen l'autorització per a ser publicats.

Segons explica Marta Riesco, en el cas de poder ser publicats, podrien ser considerats "obres literàries".

Davant la possibilitat que això fora així, tindrien un valor econòmic, per la qual cosa estarien dins de la partició de l'herència i tots els fills haurien de tindre constància d'això.

D'esta manera, la filla xicoteta de 'La más grande' podria protegir el seu pare enfront de futures publicacions, però sembla que l'objectiu principal és protegir la imatge de la seua mare.

Segons ha explicat la periodista, les mesures es basen en el dret a l'honor i a la intimitat de l'artista: "Es considera que eixos manuscrits, que també s'han anomenat diaris, no tindrien el permís de Rocío Jurado per a fer-se públics".


Si això es complira, tindrien un valor econòmic, per la qual cosa haurien d'afegir-se com a part de l'herència i, per tant, tots els seus hereus tindrien constància de l'existència d'estos.


La col·laboradora Paloma García-Pelayo ha defensat que, en el cas dels escrits de la de Chipiona, no pot contemplar-se este escenari, ja que no es tracta d'uns diaris com a tal ni l'artista va deixar per escrit que hagueren de caure en mans de tots els seus fills.

La decisió de Gloria Camila podria ser un revés contra Rocío Carrasco, que té la intenció de revelar part del que la seua mare va comptar en estes anotacions privades.


No obstant això, Paloma García-Pelayo ha recordat que la filla major de 'La más grande' encara no s'ha pronunciat sobre el que farà amb els escrits de la seua mare. "Els manuscrits existeixen, però ni tan sols ha pres la decisió, què és el que utilitzarà i que no", ha afegit la col·laboradora.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La presentadora del temps de Mediaset troba el seu gran amor a la feina" "Màxim Huerta presenta a la seua parella amb una romàntica foto"