Hiba Abouk lluïx esplèndida un biquini de 260 euros

L’actriu espanyola, que està disfrutant d'unes vacacions en Mallorca, ha encés les xarxes socials amb un posat molt sensual que ha compartit en el seu perfil d'Instagram
Hiba Abouk ha encés les xarxes socials amb una fotografia molt sensual en biquini | CEDIDA

 

L’actriu Hiba Abouk, coneguda pel seu paper de Fátima en la sèrie de ‘El Príncipe’, ha encés totes les xarxes socials amb una publicació d’una fotografia molt sensual des d’una platja de Palma, a on es troba actualment disfrutant de les seues vacacions. En eixe imatge, Abouk lluïx un cos espectacular i ens sorprén a tots amb el seu biquini de 260 euros.

La madrilenya ésta molt atenta a les xarxes socials i compartix amb freqüència cada una de les seues activitats amb els seus fans. De fet, hem pogut ser testimonis de les seues vacacions amb el seu nóvio, el futbolista Achraf Hakimi, del Borussia Dortmund, i els hem pogut vore descansant en una platja paradisíaca.

El biquini de 260 euros d’Hiba Abouk

Després de passar uns dies amb la seua parella, l’actriu ha continuat les seues vacacions en l’illa de Mallorca, ja que Achraf ha hagut de tornar a la faena per a iniciar la pretemporada amb el seu equip alemany. Ha sigut en eixa destinació a on Hiba Abouk ha publicat unes fotografies molt sensuals lluint diferents models de biquini.

L'última  imatge que ha compartit l’actriu amb els seus seguidors estirada en la coberta d’un barco ha sigut la que més mirades ha rebut. Els seus 800.000 fans d’Instagram no han tardat a tirar-li floretes, com ara «Tota una deessa bellíssima», «Bombó!”» o «Estàs divina!». El més impactant de la fotografia és el biquini de Burberry que duu Hiba Abouk, que pot adquirir-se per un preu de 260 euros.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🔴 ALERTA: El fill de Carmen Borrego, ingressat d'urgència per un greu espant" "FOTOS: Tania Llasera torna a sorprendre amb un biquini per a acallar les crítiques"