Ix a la llum la causa de la mort de Fran Álvarez

Segons arreplega el mitjà 'Columna Cero', el col·laborador de 'Sálvame' Kiko Matamoros hauria assegurat que un vessament intestinal podria haver sigut la causa de tot
La família de Fran Álvarez haurà d'esperar a dimarts per a despedir-se d'ell | València Diari

Fran Álvarez s'ha convertit, sense pretendre-ho, en el protagonista principal de la setmana. El que fos marit de Belén Esteban moria la vesprada d'este diumenge per causes encara desconegudes, ja que encara no s'han fet públics els resultats de la seua autòpsia. Per este motiu, al llarg d'estos dies han anat sorgint tota classe de rumors sobre quines poden haver sigut les causes de la seua mort i han sigut molts els que s'han atrevit a formular alguna hipòtesi al respecte.

La mort violenta i el suïcidi, descartats

En primer lloc, els investigadors han descartat la possibilitat d'una mort violenta, ja que Fran va ser trobat estirat en el llit sense cap signe o senyal que fera alçar sospites. Que es tractara d'un suïcidi tampoc era una opció, ja que Álvarez no va deixar cap carta ni missatge de despedida. En este sentit, quines han pogut ser les vertaderes causes de la tragèdia?

Segons ha fet patent el mitjà 'Columna Cero', un dels col·laboradors més polèmics i populars de Telecinco podria tindre la resposta. Es tracta de Kiko Matamoros, que hauria arribat a insinuar que un vessament intestinal podria haver sigut la causa fatal que posara fi a la vida de l'exmarit de Belén Esteban.

L'autòpsia encara no ha vist la llum

A pesar d'això, hi ha una altra teoria al respecte i seria la que compartiria la família del difunt: la possibilitat de què Fran Álvarez haja mort d'un atac cardíac. Esta possibilitat quadraria de manera perfecta amb els fets i podria donar resposta a totes les qüestions que hui encara seguixen per resoldre.

Desgraciadament, haurem d'esperar fins que es faça oficial l'autòpsia de l'exmarit de Belén Esteban per a poder estar segurs al cent per cent de si alguna teoria o especulació era certa.  

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'estratègia de Susana i Gonzalo en ‘La isla de las tentaciones’" "La veritat davant de la possible baixa de Rocío Flores en 'Supervivientes'"