Kiko Matamoros explica per què va deixar de fer intimitats amb Makoke

El col·laborador ho ha explicat en directe al plató de 'Sálvame'
Kiko Matamoros ha assenyalat que el físic de Makoke ja no li agradava | Telecinco

Des de que Kiko Matamoros i Makoke es van separar van començar una guerra als platós de Telecinco a on han desvelat els seus draps bruts, intimitats i fins i tot han arribat a involucrar als seus fills. En esta ocasió ha sigut Kiko l'encarregat de traure a la llum les intimitats de la seua vida amb Makoke i ha parlat de les seues relacions sexuals en 'Sálvame'.

El col·laborador ha parlat al programa de quan Makoke i ell encara estaven junts i ha assenyalat que va arribar a un punt a on va deixar de mantenir relacions sexuals amb ella. Kiko ha assenyalat la moguda vida nocturna que la mare de la seua filla Anita Matamoros mantenia com a motiu principal i ha afegit que al mateix temps Makoke va començar a deixar-li d'agradar perquè tenia un físic estrany.

Davant d'estes declaracions, Jorge Javier Vázquez ha volgut saber per què la parella no va mantindre una conversa per tractar este tema i Matamoros ha respost que «em pareixia molt lleig dir-li això. Ara ja no em sembla lleig fer-ho».

La infidelitat de Makoke va espatllar les coses

El col·laborador de 'Sálvame' ha assegurat que ha estat enamorat d'ella durant 10 anys i que ha estat molt feliç al seu costat. No obstant això, tot va empitjorar quan ella li va ser infidel. Kiko assegura que va intentar continuar la relació però que li va resultar impossible fer-ho.

Les declaracions de Kiko no han passat per alt als seus companys de plató i alguns dels col·laboradors s'han mostrat indignats per les seues paraules, com ha sigut el cas de María Patiño.

La presentadora de 'Socialité' l'ha increpat assenyalant: «Dius: 'És que arribava a casa...' I tu com estaves? Durant 10 anys has fet el que t'ha donat la gana amb la teua vida. Ésta clar que vas superar una infidelitat! Tenies a totes les altres a la discoteca». Patiño ha assegurat que el que li passa a Kiko és que vol fer-se la víctima. 

El col·laborador s'ha defensat dient que va intentar mantindre la relació però era impossible perquè cada volta que mirava a Makoke la veia falsa i que havia jugat amb els seus sentiments i finalitzava dient: «Em donava tot igual, et vaig ser infidel tantes voltes que no te les creus ni tu». 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El gelat reencontre de Kiko Hernández i una examiga seua en Telecinco" "Tele5 contra Belén Esteban: «Que agarre el metro»"