L'últim lleig de Terelu cap a 'Sálvame'

Terelu ha explicat que va abandonar el programa feia sis mesos per voluntat pròpia
Terelu Campos al plató de 'Viva la vida' | Telecinco

Dissabte, el plató de 'Viva la vida' es va convertir en un espai terrorífic per la festivitat de 'Halloween', a on Emma García feia tornar a alguns dels seus col·laboradors al passat per a reviure moments complicats. Quan va arribar el torn de Terelu Campos, Emma García va voler portar a la filla menuda de la Campos al plató de 'Sálvame' per vore des d'allà un vídeo on es recollien alguns dels seus moments més tensos dins del programa de la sobretaula del canal.

Un vegada es van plantar davant de la porta del plató, Terelu va dir que es negava a entrar en aquell espai. Emma García, sorpresa per esta reacció, va voler saber més i va preguntar a la col·laboradora per quin motiu. En aquell moment, Terelu va explicar que va abandonar el format que presenta Jorge Javier Vázquez ara feia sis mesos per voluntat pròpia. A més, va afegir que, si algun dia tornara a xafar aquell espai, seria per voluntat pròpia i no per la voluntat d'una altra persona. En este cas, es referia al director de 'Viva la vida' i que havia preparat tota aquella escenografia.

Jorge Javier Vázquez troba a faltar a Terelu a 'Sálvame'

Després, col·laboradora i presentadora van tornar a plató i des de allà van fer el visionament del vídeo, on s'incloïen unes declaracions de Jorge Javier Vázquez. En elles, deia que veia a Terelu trista en 'Viva la vida' i, a més, admetia que trobava a faltar a Terelu en 'Sálvame', perquè aquell és el seu hàbitat natural i no el programa dels caps de setmana de la seua mateixa cadena.

Per la seua banda, Terelu ha agraït les paraules del comunicador i ha admitit que no estava passant un bon moment, però que es devia a problemes personals i que res tenien a vore amb la seua feina. A més, ha recalcat que se sentia molt còmoda i agraïda pel tracte que se li estava donant al programa que presenta Emma García.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els triunfitos Cepeda i Nerea podrien ser parella" "David Bustamante declara el seu amor en ple concert"