Laura Escanes, indignada amb els insults d'un usuari d'Instagram que li desitja la mort

L'individu adverteix a la jove, embarassada de Risto, que "quan entre VOX" haurà de treballar, alçar-se a les sis del matí i agafar el metro.

 Laura Escanes té nàusees i marejos durant aquests primers mesos d'embaràs | Instagram (@lauraescanes)

 

La llibertat d'expressar-se i opinar sobre tot i tots a la xarxa és una arma de doble fil. Hi ha part negativa en l'avanç, i és que alguns usuaris ho aprofiten per a faltar al respecte a altres, la majoria de vegades, famosos. Laura Escanes, segurament farta de rebre missatges gens agradables dels seus detractors, ha fet públics a Twitter els d'un seguidor seu a Instagram, les paraules del qual no tenen límit. "Puta inútil, tant de bo et muigues", comença, estranyant-li després que la jove el bloquege.

 

"Tant de bo se t'emporten el fill a una família normal, que a aquest pas el cases amb un vell quan tinga cinc mesos", escriu @nailsunas_lindas a Escanes, embarassada de Risto. I això és només un avanç de tot el que li diu l'individu. A més de dir-li que "no haja pegat un pal a l'aigua en la seua vida" i que siga una "buscavides", la qualifica en repetides ocasions de "puta de merda" i "pallassa".

 

"Quan entre VOX el teu maridet i tu vos quedareu sense pagues"

La influencer i el publicista esperen el seu primer fill junts | Instagram (@lauraescanes)

 

Laura decideix bloquejar a l'usuari després de la primera remesa de comentaris malintencionats, però l'usuari segueix escrivint privats a la influencer. Continua reprotxant-li en cara el seu "braguetazo" amb Risto i el seu "liberalisme" i torna a desitjar-li la mort.

 

Acaba mostrant el seu suport al partit d'extrema dreta VOX i assegura que quan la formació "entre", a ella i al seu "maridet" se'ls hauran acabat "les paguetes". "A cobrar la teua pensió vitalícia amb un pobre xiquet al qual educaràs en el liberalisme sexual. Tant de bo siga una xiqueta". Acaba advertint-la que haurà de posar-se a "currar" en un forn, alçar-se a les sis del matí i agafar el metro. I, tot i que Escanes no mostra més captures, la imatge fa sospitar que la cosa no acaba ací. La jove evita entrar en polèmica i amb un "com per a no bloquejar", acaba amb l'assumpte. 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!