Laura Fa revoluciona 'Sálvame' amb una foto despullada

La col·laboradora ha penjat una fotografia en roba interior en Instagram
Laura Fa revoluciona les xarxes amb la seua fotografia | GTRES

La tertuliana de 'Sálvame' és tendència entre els seus companys. La seua activitat en les xarxes socials ha provocat un creixement en la seua popularitat, que a poc a poc es va notant en el programa, a on cada volta té més protagonisme.

  

Laura Fa ha deixat tota la comunitat d'Instagram amb la boca oberta a causa d'una explosiva imatge a on apareix en roba interior. Els seus companys de 'Sálvame' no han tardat en comentar la fotografia, que els ha deixat impressionats. «Boom!», ha escrit, acompanyant la seua publicació amb l'etiqueta «my body my rules» (el meu cos, les meues normes). La periodista ha passat una mala època en el programa de Telecinco per culpa de les seues disputes amb alguns tertulians com Kiko Matamoros. Ara, Laura Fa està passant per un bon moment, ja que se sent més protegida en 'Sálvame'.

Molts comentaris positius

«Uala», ha comentat la seua companya Carlota Corredera, que sempre ha sigut un dels seus majors suports en el programa. Altres companys d'altres programes com Enric Bayón també han volgut elogiar a Laura Fa, igual que Núria Marín o Alonso Caparrós.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cayetano Rivera es pronuncia sobre la suposada infidelitat a Eva González" "Forta discussió en directe entre Ylenia i Emma García"