Lydia Lozano en urgències després de patir un accident en 'Sálvame'

El programa parodiava la prova dels cucs que van fer els concursants de 'GH VIP'
Lydia Lozano ha patit una forta caiguda i ha sigut traslladada a l'hospital | Telecinco

 

El programa de 'Sálvame' de divendres 13 ha començat amb molta mala sort, ja que Lydia Lozano ha patit un aparatós accident després de recrear un joc que van fer els concursants de 'GH VIP' a on estaven disfressats de cucs.

La gravetat de la situació ha arribat quan s'han començat a sentir crits de: «Crideu al metge!». Kiko Hernández ha sigut el primer en vore la perillositat i no ha dubtat en cridar al servici mèdic del programa, després de vore la seua companya estirada en terra i amb signes clars de dolor. A la tornada de la publicitat el col·laborador, al capdavant del programa eixe divendres, ha explicat el succeït: «Durant la prova dels cucs, tant Alonso Caparrós com Gustavo González han abraçat molt fort a Lydia i li ha pegat en la costella».

Lydia Lozano ja havia tingut un disgust abans

Hernández ha volgut tranquil·litzar als seus familiars assegurant que encara no es podia donar un diagnòstic clar: «Volem vore la gravetat qu té. No ha perdut el coneiximent. Ara anirà a l'hospital per a vore fins a on arriba la lesió». No és el primer disgust de la col·laboradora, fa temps també que va patir una caiguda en el mateix programa que la va enviar de cap a l'hospital.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"😂 El gran ridícul de Chabelita que ha fet esclafir de riure internet" "BRUTAL: El dineral que guanyaran TOTS els concusants de 'GH VIP'"