ÚLTIMA HORA

🚨😷 CORONAVIRUS: Confirmats 3 casos més en la Comunitat Valenciana

Toñi Moreno visita urgències per un tall en la mà

La presentadora ha patit un espant domèstic per culpa d'un ganivet
Toñi Moreno visita l'hospital a causa d'un tall en la mà | València Diari

 

Toñi Moreno ha patit un xicotet incident domèstic que ha acabat amb una visita a la sala d'urgències d'un dels Hospitals Vithas i, posteriorment, amb la seua mà esquerra embenada L'accident podria haver sigut causat per culpa d'un tall amb un ganivet.

 

Espant de Toñi Moreno amb un ganivet

L'actual presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha publicat en les seues xarxes socials una fotografia amb tota la mà esquerra embenada, segons ella, per culpa de «ganivets assassins». La simpatia de Toñi Moreno sempre ha sigut una marca personal, per això, la presentadora ha utilitzat l'humor per a traure-li importància a l'assumpte. Per sort tot ha quedat en un espant.

 

Toñi Moreno es fa un tall en la mà | Instagram

 

Toñi Moreno cada volta més prop per ser mare

Esta no serà l'única visita de Toñi Moreno a l'hospital ja que, en breus, començaran les revisions del seu embaràs. La presentadora va confirmar la bona notícia el passat 26 de juny a on va anunciar que esperava un fill, després de molts anys amb la il·lusió de ser mare. Des que va anunciar la feliç notícia, ha rebut una infinitat de felicitacions per part dels seus fans, però també de molts amics i companys de professió com Risto Mejide, Emma García, Pastora Soler, Lara Álvarez, Laura Matamoros, Màxim Huerta, Chenoa o Remedios Cervantes, entre d'altres.

 

Més treball per a la presentadora de 'MYHYV'

L'incident de Toñi Moreno s'ha produït unes hores després de confirmar-se el seu nou projecte professional en Telemadrid, a on presentarà un nou programa que compaginarà amb els seus treballs en Telecinco i Canal Sur.

 

Toñi Moreno està passant per un dels millors moments de la seua vida | Instagram

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!