Mor el pare d'Irene Rosales després d'una llarga malaltia

Patia un tumor cerebral des de fa 17 anys
El pare d'Irene Rosales patia un tumor cerebral des de fa uns anys  | Telecinco

Irene Rosales patix un dels moments més durs de la seua vida. Segons ha compartit ella mateixa en Instagram amb una imatge, este dijous ha mort el seu pare, Manuel Rosales, després d'una llarga malaltia.

Una dura notícia que arriba nou mesos després de la defunció de la seua mare, Mayte Vázquez, a causa d'una greu malaltia. Tal com va avançar una volta en 'GH VIP', el seu pare patia un tumor cerebral des de feia 17 anys. 

La seua mort s'ha produït durant la matinada d'este dijous, 26 de novembre, després d'unes quantes setmanes ingressat en un hospital de Sevilla a on rebia les visites constants dels seus fills i d'on li van donar l'alta fa pocs dies.

En gener del 2019 Irene compartia la seua preocupació i revelava: «El meu pare va caure treballant i el que té és un tumor cerebral. Porta amb ell 16 anys. Avui dia és un campió, un lluitador. No és conscient al 100% del que passa, per dir-ho així, no és feliç. No és una persona que es puga valdre al 100% per ella mateixa, però està amb nosaltres».

Irene s'ha vist embolicada en diferents polèmiques estes últimes setmanes

La notícia és un nou colp per a Irene, dona de Kiko Rivera, que s'ha vist assenyalada per diferents polèmiques que han passat al seu matrimoni. Una època molt complicada a on ella i els seus quatre germans han fet pinya per estar units en tot allò bo i dolent.

A pesar d'esta difícil situació, Irene Rosales s'ha mantingut ferma en el seu dia a dia i ha continuat treballant mentres cuidava de son pare, a qui visitava de manera freqüent, primer a l'hospital i després a sa casa.

Irene va perdre a sa mare en febrer

Tant Irene com Kiko Rivera han compartit la notícia a través de les seues xarxes socials amb unes imàtgens molt senzilles però molt descriptives.

Kiko ha compartit una imatge d'una rosa negra al costat d'un llaç negre i en una foto sense color, mentres que Irene ha compartit únicament una fotografia en negre amb dos emoticones en forma d'estrella per a acomiadar a son pare. Les dos estrelles representarien a son pare i a sa mare, que ja estan junts de nou.

El 2020 està sent molt complicat per a Irene Rosales i els seus germans, ja que en només nou mesos han perdut tant a son pare com a sa mare. Mayte Vázquez, la mare de la família, va morir el passat 6 de febrer també a conseqüència d'una greu malaltia contra la que feia uns quants mesos que lluitava.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Belén Esteban, a un pas de deixar 'Sálvame' i fitxar per un altre programa" "Sorpresa pel canvi de rumb en la vida d'Andrea Janeiro"