Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Omar Montes li prepara un peculiar esmorzar al seu amic Albert

Des de quĂš eixiren de 'Supervivientes', els dos amics s'ha tornat inseparables
Leer en español
Omar Montes i Albert al gimnĂ s | INSTAGRAM

 

L’amistat que van forjar Omar Montes i Albert en â€˜Supervivientes’ els ha unit tant, que passen el mĂ xim temps junts possible. Esta volta, la parella d’amics ha disfrutat d’un esmorzar en casa del cantant, tal com mostrava Omar en el seu Instagram, fent gala de les seues dots d’amfitriĂł. Fent una xicoteta broma, Omar ha explicat que la millor manera de recordar el seu pas pel concurs era esmorzar l’aigua d’un coco obert allĂ­ mateix, de la mateixa manera que van fer durant 3 mesos en Hondures.

 

No sabem si a Albert li haurĂ  sentat molt bĂ© la ironia, perĂČ el fet Ă©s que l’exesportista ja s’ha pronunciat diverses voltes sobre les conseqĂŒĂšncies psicolĂČgique i fĂ­siques que seguix afrontant desprĂ©s de passar 3 mesos de supervivĂšncia, entre les que es troben ansietat pel menjar.

 

La seua amistat perĂČ, va mĂ©s enllĂ  de compartir un simple esmorzar, i als dos se’ls ha pogut vore este estiu compartint estones de gimnĂ s, anant de compres o escoltant l’Ășltim ‘hit’ d’Omar en el seu estudi.

Albert i Omar Montes fan molts plans junts | INSTAGRAM

 

Tot i que la seua amistat durant el concurs va coixejar alguna volta, sobretot a causa dels conflictes d’Albert amb Isabel Pantoja, ara sĂłn mĂ©s amics que mai i quasi es podria dir que es tracten com a germans. AixĂł Ă©s el que es despren de les afectuoses paraules que el cantant li va declarar pĂșblicament: «Quan sigua i a l’hora que siga aci em tens, i que em moro amb tu».

 

El mateix dia de l’esmorzar, i per arrodonir encara mĂ©s el dia, se’n van anar junts a sopar amb NoemĂ­ Salazar, per celebrar que entrarĂ  a concursar a ‘GH VIP7’.

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farĂ ? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris