INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Omar Montes protagonitza un enganxó monumental contra Asraf en Telecinco

L'ex de Chabelita va criticar l'actuació d'Asraf amb la filla menuda d'Isabel Pantoja
Omar va entrar en directe per a pegar-li un estiró d'orelles a Asraf | Telecinco

 

Després d'una setmana de rumors i especulacions sobre la relació entre Asraf i Chabelita, el jove ha decidit aclarir tots els dubtes el passat dissabte en 'Sábado Deluxe'. En una entrevista en la que se'l va poder vore molt seriós i nerviós, Asraf va voler deixar clar que les imàtgens en les que es pot vore com ell i Chabelita discutixen i ell acaba agarrant-la pel braç, no tenen res a vore amb cap agressió. Molt al contrari, Asraf va assegurar que mai faria mal a la seua parella i que, de fet, en aquell moment es va donar compte que els estaven gravant i va decidir apartar a Chabelita de l'escena perquè no li agrada que la gent els veja discutint en públic.

 

La dura crítica d'Omar

Evidentment, durant l'entrevista Asraf va haver d'explicar com va ser la telefonada que va tindre amb la seua sogra Isabel Pantoja. En eixe sentit, Asraf va explicar que: «Em va dir que era l'última volta que tocava la seua filla i estava amb l'advocat, tinc 23 anys i em vaig posar nerviós i li vaig dir que en comptes de tocar-me per eixa tonteria, que tocara a la seua filla per a felicitar-la pel single i li vaig penjar. Isa estava en shock».

 

Però, sense dubte, un dels moments més tensos de la nit va ser quan van connectar en directe amb Omar, ex de Chabelita i amic íntim de la Pantoja. Omar li va dir a Asraf que «agarrant d'eixa manera a la xiqueta has perdut molt com a persona i com a home».

 

Asraf va voler explicar la seua versió dels fets | Telecinco

 

En una línia prou dura, Omar va seguir dient-li que: «Busca't la vida i fes un curs de jardineria o qualsevol que benificie a la teua vida, que estàs fent el ridícul amb la teua música. La 'salchipapa' al costat de la teua merda de música és un himne. Busca't alguna cosa i fes un favor a la humanitat, perquè eres una plaga, eres roïníssim».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!