Està Ortega Cano disposat a iniciar un acostament amb Rocío Carrasco?

Després de la mort de Rocío Jurado, es va iniciar un distanciament entre Ortega Cano i Rocío Carrasco
José Ortega Cano | Telecinco/Mediaset


El dissabte es va celebrar a Chipiona el tradicional homenatge per l'aniversari de la mort de Rocío Jurado, enguany s'ha el quinzé, en el qual hi ha hagut una gran absent la seua filla Rocío Carrasco, que està de plena actualitat des que Telecinco ha projectat la seua docuserie, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’.
El viudo de ‘la más grande’, José Ortega Cano, ha acudit a este tibant homenatge, i el programa que presenta María Patino, ‘Socialité’, ha pogut parlar amb ell i fer-li una entrevista.Hi haurà acostament entre Ortega Cano i Rocío Carrasco?

 

Malgrat l'absència de Carrasco, Ortega Cano no s'ha oblidat d'ella i li ha dirigit un missatge en el qual ha deixat clar que li haguera agradat que estiguera en la missa en record a Rocío Jurado.


En la seua opinió, la presència de Carrasco a Chipiona hauria sigut especial en coincidir amb els 15 anys de la mort de la seua mare a causa d'un càncer de pàncrees.


"Per moltes raons, perquè és la seua mare, la missa per a ella... I bo, però en fi...", ha indicat als mitjans presents a Chipiona “la porta mai es tanca”, ha afegit.


Des que va començar a emetre's la sèrie documental de Rocío Carrasco, Ortega Cano ha opinat sobre les declaracions fetes per la filla de Rocío Jurado i s'ha manifestat en contra d'algunes afirmacions amb les quals no està d'acord.

"Un no pot oblidar el que ha compartit, moments bonics, cal quedar-se amb el bo, tracte de fer-ho. Jo no oblit", diu

A més, confessa que estava tan ficat en la cerimònia que no va sentir el crit espontani de la persona que va dir "Jo soc Rocío Carrasco!" i davant el vestit fúcsia de Gloria Camila diu "No el veig una provocació, dis-li-ho a Amancio Ortega, el meu homònim, que és el que ho té i ho embene".El distanciament entre Ortega Cano i Rocío Carrasco

 

Després de la mort de Rocío jurat, es va iniciar un distanciament entre Ortega Cano i Rocío Carrasco. Ella, en el seu documental, va arribar a contar que tenia un compte pendent amb el torero, encara que ell ha assegurat en 'Viva la vida' que desconeix el motiu del seu distanciament.


Per part seua, el programa 'Ya es mediodía' va investigar i va revelar el motiu de l'enfrontament entre tots dos: segons han arribat a saber des del programa que presenta Sonsoles Ónega, la venda d'un apartament situat a Miami va suposar l'inici de la fi de la seua relació.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Boris Johnson i la seua núvia Carrie Symonds es casen en secret" "Carlota Corredera vol mediar entre Rocío Carrasco i Rocío Flores"