INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Possible muntatge en 'GH VIP' entre Kiko Jiménez i Estela Grande

Una conversació entre els dos jóvens ha desencadenat el rumor sobre el pacte
Kiko Jiménez i Estela Grande tenen una evident bona relació | Telecinco

 

Kiko Jiménez i Estela Grande són, sense dubte, els grans protagonistes de 'GH VIP 7'. La seua inesperada història d'amor manté en suspens a l'audiència, que es pregunta un dia darrere de l'altre si es tracta d'un muntatge o d'una història real.

 

Besades, carícies, mirades i confidències marquen el dia a dia de la parella dins de la casa de Guadalix de la Sierra, tot i que, després de què Kiko assegurara en el confessionari que «mai en la vida he sentit una cosa igual. No em cohibiré de res», han fet saltar totes les alertes sobre un possible pacte entre els dos per a guanyar popularitat dins del concurs.

 

Les respectives parelles dels concursants podrien haver ideat el pacte

Amb Kiko nominat esta setmana, els rumors sobre un possible muntatge no han fet més que incrementar-se i, fins i tot, hi ha qui diu que són les seues parelles, Sofía Suescun i Diego Matamoros, qui han traçat el pla per a generar conflicte fora de la casa.

 

Sofía es va mostrar preocupada per la complicitat de la parella | Telecinco

 

La conversació que podria desmuntar la relació

Este dissabte es va produir una conversació en el búnquer de 'GH VIP' que podria destapar d'una volta per totes la trama. En la conversa, Estela i Kiko comentaven que, segurament, les seues parelles estigueren visitant els principals platós de la cadena comentant la seua incipient relació dins del concurs i fent-se les víctimes.

 

«Espere que siguen més espavilats i diguen 'sí, m'estic donant compte de tot', igual que nosaltres. Segur que Diego i Sofia s'estan inflant a visitar platós», assegurava Estela entre riures. Després d'estes breus declaracions, la model afegia: «En eixe cas, quan isquem, ens n'anem de vacacions», donant a entendre que, en eixir del reality, tenien pensat recórrer tots els programes del cor parlant sobre la seua història.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!