La princesa Elionor lluix unes arracades de 435 euros

La filla primogènita dels reis d’Espanya ens ha sorprés amb un complement de la marca Gold&Roses
La princesa Elionor lluïx unes arracades de més de 400 euros | VALÈNCIADIARI

 

Encara que la reina Letícia sol optar per lluir peces de roba ‘low cost’ tant en visites com en actes oficials, la seua filla primogènita no compartix el mateix interès. El vestuari que porten les dos filles dels Reis és sempre el centre d’atenció de la premsa, a més de ser revisat i criticat. Este protagonisme ha fet que s’haja desvelat el preu d’alguna de les peces de roba de la futura hereua al tron.

 

En este cas, la princesa Elionor ha triat una senzilla camisa de color blau de cotó, amb el coll rodó, un tall de tipus evasé i tancament en la part superior amb botó. Pot trobar-se a les botigues de Massimo Dutti, i el seu preu és de 20 euros. Com a part inferior, la filla del rei Felip VI ha optat per uns pantalons curts de color blanc de la marca Inditex del mateix preu que la camisa.

 

Com és habitual, de calçat ha escollit unes menorquines de tonalitat beix de la marca tèxtil RIA i que solen acompanyar la majoria dels ‘looks’ de la jove princesa.

 

El preu exorbitant de les arracades d’Elionor

D’este etilisme, les protagonistes han sigut sense dubte les arracades que lluïa la néta de Joan Carles I. De la marca Gold&Roses i amb forma de libèl·lula, són les preferides de la princesa Elionor i també de la seua mare.

 

El conjunt, a excepció de les arracades, pot obtenir-se a un preu 'low cost' | VALÈNCIADIARI

 

 

Elaborades amb or banyat en 18 kts i 0,05 cts de diamants amb formes d’antics guerrers japonesos, es tracta d’un model en mini ‘Tombo’. El més sorprenent és el seu preu, que es distancia de la resta de peces de roba de tipus ‘low cost’, ja que poden adquirir-se per la cifra exorbitant de 435 euros.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!