INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

🔪 URGENT PARRICIDI:

Mata a sa mare i ferix a son pare en Sant Vicent

Serrat confessa el secret millor guardat de Joaquín Sabina

Este enllaç reafirmarà una relació que es va iniciar fa més de vint anys
Joaquín Sabina prepara també un biopic | GTRES

 

No sabem si la intenció de Joaquín Sabina era portar en la màxima privacitat la decisió de casar-se amb la seua parella, Jimena Coronado, però Joan Manuel Serrat se li ha avançat i ha contat la decisió més personal del seu amic.

 

La confessió arriba just quan Sabina i Serrat estan fent gira junts per Llatinoamèrica i això els estaria portant a compartir molts moments i pel que pareix, confessions d'àmbit personal. Segons apunta esta informació, Sabina li hauria demanat matrimoni a la persona amb la què fa més de vint anys que compartix una relació. Pel que pareix, seria un simple tràmit, perquè la parella ja porta dos dècades compartint domicili en Madrid i disfruten d'una relació que els porta a compartir molts moments junts.

 

Jimena és musa d'inspiració del cantant

Jimena Coronado és filla de l'ex-President del Banc Central de Reserva de el Perú i, a més, el cantant la considera la seua musa. I es que, en més d'una ocasió, ha explicat que ha sigut ella qui li ha inspirat moltes lletres i melodies que després ha convertit en els seus èxits musicals.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!