Carmen Borrego abusa del Photoshop i les xarxes se'n riuen

Una fotografia es fa viral per haver utilitzat de més les ferramentes de retoc d'imatge
Carmen Borrego està molt activa en les xarxes socials | GTRES

La filla menuda de María Teresa Campos ha compartit una fotografia en les seues xarxes socials, a on se la veu disfrutar d'un dinar al restaurant madrileny 5 de Tirso. El que hauria de ser una publicació més s'ha convertit en pocs minuts en el punt de totes les crítiques

Els internautes més ràpids han detectat certes anomalies en la fotografia i acusen a la comunicadora d'haver utilitzat el Photoshop per a retocar la instantània. La falta de pràctica o l'abús de les opcions que oferix, han fet més que evidents discordances que deixen en evidència a Borrego.

El que més ha sorprés ha sigut la textura totalment llisa de la cara de la presentadora. També l'absència de llum a tota la fotografia, excepte en la seua cara, que se veu prou il·luminada. És tanta l'exageració que, fins i tot, alguns usuaris han dubtat de si la cara havia sigut copiada i pegada d'una altra foto per a afavorir la instantània. 

Altres famosos que també han quedat en evidència 

No és estrany l'ús d'estes aplicacions per part de les 'celebrities' de la televisió, que solen aplicar filtres i retocs per afavorir els moments que compartixen en les xarxes. Alguns tenen més traça i altres cometen errors que es convertixen en virals. És el cas de la presentadora Cristina Tàrrega, que va voler reduir-se la cintura i va esborrar una part d'esta. També Cepeda va voler retocar-se l'esquena i va desfigurar la mampara de la dutxa,Roi Méndez, que va voler simular que hi havia molta més gent en un dels seus concerts i va clonar a una mateixa xica que apareixia en la foto repetida en fins a cinc ocasions.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"David Broncano explica la veritat sobre el seu nou amor" "Un testimoni italià tiraria per terra el concurs de Gianmarco"