Carmen Borrego abusa del Photoshop i les xarxes se'n riuen

Una fotografia es fa viral per haver utilitzat de més les ferramentes de retoc d'imatge
Leer en español
Carmen Borrego està molt activa en les xarxes socials | GTRES

 

La filla menuda de María Teresa Campos ha compartit una fotografia en les seues xarxes socials, a on se la veu disfrutar d'un dinar al restaurant madrileny 5 de Tirso. El que hauria de ser una publicació més s'ha convertit en pocs minuts en el punt de totes les crítiques

 

Els internautes més ràpids han detectat certes anomalies en la fotografia i acusen a la comunicadora d'haver utilitzat el Photoshop per a retocar la instantània. La falta de pràctica o l'abús de les opcions que oferix, han fet més que evidents discordances que deixen en evidència a Borrego.

 

 

El que més ha sorprés ha sigut la textura totalment llisa de la cara de la presentadora. També l'absència de llum a tota la fotografia, excepte en la seua cara, que se veu prou il·luminada. És tanta l'exageració que, fins i tot, alguns usuaris han dubtat de si la cara havia sigut copiada i pegada d'una altra foto per a afavorir la instantània. 

 

Altres famosos que també han quedat en evidència 

No és estrany l'ús d'estes aplicacions per part de les 'celebrities' de la televisió, que solen aplicar filtres i retocs per afavorir els moments que compartixen en les xarxes. Alguns tenen més traça i altres cometen errors que es convertixen en virals. És el cas de la presentadora Cristina Tàrrega, que va voler reduir-se la cintura i va esborrar una part d'esta. També Cepeda va voler retocar-se l'esquena i va desfigurar la mampara de la dutxa,Roi Méndez, que va voler simular que hi havia molta més gent en un dels seus concerts i va clonar a una mateixa xica que apareixia en la foto repetida en fins a cinc ocasions.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!