Shakira i Piqué fan una escapada familiar a la neu i acaben amb els polèmics rumors sobre la seua relació

La família va viure un cap de setmana ple de neu i aventures
Shakira i Piqué amb els seus fills a Girona | Hola

 

La crisi amorosa entre Shakira i Piqué es fon després de les imatges que s'han pogut veure dels dos al refugi Malniu, situat a Girona. La família va optar per fer una escapada familiar, el passat dissabte 9 de desembre, que els ha servit per desconnectar i, inclús, per fer caure tots els rumors que tant els preocupaven sobre el suposat mal moment pel qual passava la parella.

La cantant i el futbolista van emportar-se els seus fills, Milan i Sasha, i l'equipament necessari per poder disfrutar d'un cap de setmana d'aventures, així com rutes per la muntanya. La localització del refugi els va permetre tocar del cim més alt de la Cerdanya catalana i dels llacs de Malniu i poder practicar esport a l'aire lliure

La parella va ser vista per uns nens, als qui van saludar i, en començar el dia, van realitzar activitats i van dinar a l'alberg per després agafar el cotxe. Precisament, en este moment, el pare li va treure les jaquetes als seus fills mentre que la mare guardava la roba. A més, es va poder captar un bonic moment quan Piqué va agafar en braços a Sasha.

Així doncs, una altra vegada s'ha pogut veure a la colombiana junt amb els seus, tot i que està en fase de recuperació a raó de l'hemorràgia a les seues cordes vocals que van ser el motiu pel qual va haver de suspendre la seua gira 'El Dorado'. De fet, anava ben protegida i vestida adequant-se al temporal per no agafar fred.

Shakira i Piqué passejant amb els seus fills | Hola

D'altra banda, la cantant va pujar a Tiwtter una fotografia de Piqué, el passat dimecres 6 de desembre, que mostra la bona sintonia entre la parella, ja que comenta: «Cosa guapa amb botes».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Chabelita ingressada d'urgència" "BOMBA: El rei Felip, molt preocupat després de l'últim rumor sobre Froilà"