Suspens per a Carlota Corredera, ella sola ha enfonsat la seua popularitat

Un informe publicat per Setmana revela que la meitat dels enquestats li posa un suspens a la presentadora. I és que ella sola enfonsa la seua popularitat amb la docuserie de Rocío Carrasco

A la presentadora Carlota Corredera sembla que li ha eixit car el seu posicionament durant la docuserie de Rocío Carrasco "Rocío, contar la verdad para seguir viva". Carlota Corredera va tornar este divendres a "Sálvame" de Telecinco, després d'unes llargues vacances en les quals no sols ha descansat ella, també l'audiència del programa. Semblava que el seu agressiu discurs feminista i la seua defensa fèrria a la filla de Rocío Jurado durant l'emissió de la docuserie li reportaria gran popularitat, però res més lluny de la realitat.

<

>

No ha agradat gents a l'audiència

Després del seu posicionament molts creuen que Carlota Corredera ha tingut afan d'un protagonisme que no li corresponia, ni abans ni ara. Així ho recull un informe de popularitat realitzat per l'empresa Personality Mitjana per a la revista Setmana, que revela que l'estima per Corredissa ha caigut en picat. "Si un 25% de les dones majors de 46 anys li donava, en 2017, una valoració d'entre el notable i l'excel·lent, ara esta xifra cau fins al 13%. I si abans un 26% d'elles la valorava en el rang del suspens (entre l'1 i el 4), avui este percentatge puja al 51%", revela l'estudi.

<

>

Tot el que habia aconseguit de cara a l'audiència ho ha perdut

Carlota havia aconseguit tindre un gran nombre de seguidors que estaven al seu costat per la confiança que donava, la seua proximitat, naturalitat, familiaritat o inclús la modernitat. Unes qualitats que ara en part ha perdut i que són clau per a un programa com "Sálvame", seguit per milers de persones cada dia que esperen trobar diversió i entreteniment, però que amb Carlota donen amb tot el contrari.

Expulsions i censures

Carlota Corredera ha expulsat a companys de plató, ha censurat opinions que no coincidien amb la seua i fins i tot ha arribat a amenaçar de abandonar el plató si compartia temps amb crítics de Rociíto, com va ocórrer amb Antonio Montero.

La seua actitud ha fet mossa en la seua imatge, però també podria perjudicar-lo a l'hora de treballar amb segons quines marques. Així ho revelen des de Personality Mitjana: "Per a treballar amb una marca, el personatge ha de ser el més blanc possible. A les marques no els agrada res que es mullen políticament o en temes controvertits".

Esta actitud que no agrada molt als espectadors s'ha vist reflectit en comentaris a Twitter.

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La filla de Bimba, Dora Postigo no vol ser Bosé" "Terelu Campos dona la cara per Chayo Mohedano: ''Canta bé''"