Tamara Falcó trenca el silenci i parla sobre Jordi Cruz

La guanyadora de 'Masterchef Celebrity' se sincera i parla sobre la seua experiència en el concurs
Tamara Falcó trenca el silenci i parla sobre Jordi Cruz | RTVE

La flamant guanyadora de 'Masterchef Celebrity', Tamara Falcó, està de moda, ja que les seues grans habilitats culinàries van sorprendre a tots els espectadors del programa.

La popularitat de Tamara Falcó

La filla d'Isabel Preysler i Carlos Falcó està d'enhorabona, gràcies al seu excel·lent concurs, a on s'ha descobert una Tamara Falcó diferent. Segons arreplega una entrevista amb 'Chance', la guanyadora del concurs de cuina va assegurar que ningú s'esperava que guanyara. «Guanyar 'Masterchef Celebrity' m'ha donat molta exposició i m'estan cridant per a molts treballs», ha confessat Falcó

  

Tamara Falcó també ha parlat dels seus companys del programa i ha confessat que encara manté relació amb la gran majoria d'ells. «Tenim un grup de WhatsApp tots i després hi ha un altre a on estem Vicky, Juan i jo. Amb Yolanda parle tot el temps, aniré a vore-la a la seua obra de teatre. Amb Els Chunguitos parle amb el seu representant perquè ells no tenen mòbil», ha comentat la filla de la Preysler.

El bes amb Jordi Cruz

Respecte a la seua relació amb Jordi Cruz, Falcó ha reconegut que es porta molt bé amb el xef i, pel que fa al bes, ha confessat que «em va eixir de l'ànima donar-li un bes, però el que va passar en 'Masterchef' es queda allí». Cal recordar que el cuiner ha fet oficial la seua relació amb Rebeca Lima i que, per tant, esta possible història d'amor entre ell i la filla d'Isabel Preysler no anirà més allà.

  

La guanyadora del concurs també ha valorat molt positivament la visita de sa mare i de Mario Vargas Llosa i ha parlat del seu pitjor moment durant el programa, que va ser quan va discutir amb Anabel Alonso.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Hugo Castejón se salta les normes de 'Gran Hermano VIP' i Adara explota" "Chenoa parla del seu moment més trist"