Verónica Forqué va començar a desprendre's dels seus objectes personals setmanes abans de la seua mort

María Iborra, filla de Verónica, heretarà una fortuna

Esta setmana hem visgut una trista noticia, l'actriu Verónica Forqué posava fi a la seua vida després de sofrir diversos episodis de depressió en els últims anys. Verónica posava així fi a una etapa complicada en la qual li havia confessat a les seues més arrimats que no es trobava bé, que travessava per un mal moment.

Verónica Forqué ja no podia més, decidia posar fi a la seua vida amb 66 anys, deixant als seus familiars i amics tremendament sorpresos i enfonsats, encara que, el programa de Telecinco 'Socialité' este dissabte ha sabut que els últims moviments de l'actriu eren cridanerament sospitosos. Pel que sembla, Verónica feia setmanes que es desprenia dels seus objectes personals i quotidians: "Va començar a regalar entre els seus veïns les seues coses personals com un robot de cuina o una planxa elèctrica".

Passetjava amagada

Són els mateixos veïns de l'actriu els que asseguren que passejava ocultant-se, acompanyada únicament del seu gos i que a penes es veia amb ningú: "A més de regalar les seues coses a penes baixava al carrer, i si eixia ho feia amagada baix un gran capell i unes grans ulleres de sol".

<

>

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carlos Marín, cantant de IL Divo Divo, ingressat en l'uci de gravetat" "Companys i familiars s'acomiaden de Verónica Forqué, una 'lluitadora'"