Vicky Martín Berrocal sorprén amb la seua nova figura després de perdre 23 quilos

Fa uns mesos, la dissenyadora va experimentar un increïble canvi ja que va aconseguir aprimar 15 quilos
Vicky Martín Berrocal en un esdeveniment en Madrid | Valenciadiari.com

 

La dissenyadora Vicky Martín Berrocal ha reaparegut en la presentació de la nova col·lecció d'una marca de joieria a Madrid, un esdeveniment en el qual ha sorprés a tots amb una evident pèrdua de pes que ha aconseguit gràcies a l'esport i cuidar la seua alimentació.

«He perdut 23 quilos gràcies a una vida saludable», comentava entusiasmada la modista en declaracions arreplegades per 'Lecturas', explicant que en els últims mesos ha estat practicant molt esport i ha canviat els seus hàbits d'alimentació. 

Segons sembla, la sevillana ha trobat en la boxa una nova afició que li encanta i que practica amb freqüència. Realitzar esta activitat i combinar-la amb un canvi radical en la seua dieta ha sigut la peça clau d'este sorprenent canvi.

 

Els progressos de Vicky

En els últims mesos, els seus seguidors han sigut testimonis dels seus progressos, dels quals ha estat deixant constància a través de les xarxes. A l'agost, la dissenyadora sevillana va deixar a tots bocabadats amb una fotografia en vestit de bany en la qual ja s'evidenciava un contundent canvi.

 

 

Després de contractar a un entrenador personal i començar una dieta al febrer que ha realitzat de forma supervisada per un nutricionista, va aconseguir perdre 15 quilos de pes. «He estat a règim tota la meua vida, però mai havia aconseguit el que he aconseguit fins ara. No m'havien ensenyat a canviar els meus hàbits», reconeixia Vicky. 

Pel que sembla, va decidir fer este canvi radical en la seua vida quan va començar a notar que es cansava massa «amb només pujar les escales de la meua casa». Un problema al que va decidir posar remei i que segons ha explicat, ha aconseguit «sense ansietat ni grans sacrificis».

 

Vicky Martín Berrocal ha experimentat un gran canvi físic | Cedida

Feliç amb el seu cos

Si per alguna cosa s'ha caracteritzat Vicky Martín Berrocal ha sigut per la seua seguretat en si mateixa, declarant en diverses ocasions que se sentia molt orgullosa de la seua figura i de les seues corbes. 

Fa un any, es va convertir en la protagonista de la campanya 'Violeta by Mango', marca que la multinacional catalana va crear per a satisfer les demandes de moltes de les seues clientes, als qui els costava trobar peces de la seua talla i que realment els agradaren.

 

Vicky Martín Berrocal en la presentación de Violeta by Mango | Archivo

 

Si bé cal subratllar que la sevillana mai es va sentir acomplexada pels seus quilos de més i és una de les principals defensores de la bellesa natural, va prendre la decisió de posar-se en mans dels experts per qüestions de salut.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!