Violeta Mangriñán i Fabio Colloricchio es tatuen el seu amor

La parella s'ha fet un tatuatge junts, cosa que representa la seua història d'amor
Violeta Mangriñán i Fabio Colloricchio es tatuen el seu amor | Telecinco

 

Violeta Mangriñán i Fabio Colloricchio es van enamorar en Supervivientes, enmig de palmeres i càmeres, un amor que ha sigut durament criticat. Contra tot pronòstic, una volta els dos estan ja en Madrid, la relació va millor que mai i demostren estar cada volta més enamorats. Tan enamorats que s'han fet un tatuatge junts que representa la seua història.

 

Ha sigut Fabio qui ha compartit la bonica imatge del tatuatge que s'han fet junts, acompanyada de la frase «Si no fa mal, no és amor». El tatuatge és una xicoteta palmera amb un cor, que representa Supervivientes i com es van enamorar, i han triat el mateix lloc per a fer-se'l, la monyica esquerra.

 

 

La foto ha suscitat moltes opinions, hi ha qui troba el tatuatge com un gest molt bonico i hi ha qui creu que algun dia els sabrà mal perquè porten massa poc de temps junts. La frase que acompanya la imatge, per a alguns usuaris, tampoc ha sigut massa acertada perquè, encara que probablement fa referència al mal del tatuatge (per l'emoticona de l'agulla), pot interpretar-se com una exaltació de l'amor tòxic.

 

No obstant, Violeta Mangriñán ha volgut callar les crítiques assegurant que «els tatuatges són etapes de la vida plasmades en la pell, no me dol mai cap dels que duc, ja que cada un em recorda el moment que vaig viure». Ha compartit per xarxes socials el text i ha afegit que «podeu viure tranquils i deixar-me estar, gràcies», molesta pels comentaris.

 

Es van prometre que quan acabara Supervivientes es farien un tatuatge junts

Els seguidors més atents de Supervivientes ja sabien de feia temps que la parella volia fer-se un tatuatge perquè, mentres estaven en l'illa, van fer una llista de coses que farien en eixir. El tatuatge és la segona que complixen, ja que la primera és una ruta gastronòmica per Madrid, que ja han fet. Ara només els queda vindre a la Vall d'Uixó a visitar la família d'ella, a l'Argentina a visitar la d'ell, viatjar a Nova York, Eivissa i anar junts al cine.

 

 

Violeta va explicar en el seu canal de 'mtmad' que «quan estàs en una illa sense menjar i amb una persona a qui estimes, qualsevol cosa és un súper pla». I és que amb crítiques, o no, la parella està vivint un preciós moment i disfrutant del seu amor.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!