Violeta Mangriñán desmentix la notícia fake de la seua mort

La valenciana ha negat la notícia amb humor a través del seu perfil d'Instagram assegurant que es troba en perfecte estat de salut
Violeta Mangriñán desmentix la notícia fake sobre la seua mort | TELECINCO

Pareix que l’exconcursant de ‘Supervivientes’ no conseguix lliurar-se de crítiques i comentaris negatius. La seua participació en el reality de supervivència ha generat opinions de tota classe, i Violeta ha hagut de defendre's de multitud de seguidors que han criticat durament el seu pas per l’illa d’Hondures.

Ara, Violeta Mangriñán ha sigut víctima d’una notícia fake que assegurava que la jove havia mort este cap de setmana. A través de les xarxes socials, l’'extronista’ ha desmentit la informació falsa i ho ha fet amb molt d’humor. L'ha sorprés enormement com els seus haters han sigut capaços de crear la notícia i de compartir-la com si fora real.

La notícia fake de la mort de Violeta

La valenciana va compartir amb els seus seguidors d’Instagram la notícia sobre la seua suposada mort a través d’una storie i la va acompanyar del següent missatge amb to humorístic: «No estava morta, estava de parranda. Ric per no plorar». D'eixa manera, Violeta s’ha pres este fake news com una broma molt pesada i ha deixat ben clar als seus amics, familiars i seguidors que es troba en perfectes condicions.

La jove de la Vall d'Uixó va desmentir la notícia amb un missatge ple d'humor | INSTAGRAM

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ no ha sigut l'única en ser víctima d'esta classe de notícies fake. Altres celebritats com Iker Casillas, Belén Esteban, Carmen Sevilla, Raphael, Miguel Bosé, entre d’altres, han hagut de desmentir públicament en algun moment la notícia de la seua pròpia mort.

Des que la jove va començar la seua relació sentimental amb Fabio i va decidir participar en ‘Supervivientes’, molts usuaris l’han estat criticant un dia darrere d'un altre i, fins i tot, han arribat a fer comentaris ofensius sobre el seu aspecte físic. Encara que Mangriñán és coneguda pel seu fort caràcter i s’ha esforçat per parar esta ona de crítiques, pareix que els seus haters sempre estan preparant alguna ofensiva i no volen que estiga tranquil·la.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Insòlit: Dakota i Violeta viuen un moment inesperat" "FOTO: L'espectacular 'topless' de la presentadora Núria Marín que calla totes les boques"