Unes 224 multes en la primera nit de toc de queda en el territori valencià

La restricció de la mobilitat és de 00.00 hores a 06.00 hores
S'han posat 224 multes | cedida

La conselleria de Justícia i Interior, Gabriela Bravo, ha informat este matí de diumenge que les forces i cossos de seguretat de l'Estat i de la Generalitat han proposat esta matinada de dissabte un total de 224 sancions en el territori valencià per incomplir la normativa anticovid.

La consellera de Justícia i Interior ha assegurat que la «normalitat» ha sigut la tònica de la primera jornada de confinament nocturn acordada per la Generalitat Valenciana, que es prolongarà amb el pas dels mesos, com a mesura restrictiva excepcional per a frenar l'avanç de la pandèmia en el territori.

A les 01.00 hores de la matinada d'este diumenge ha entrat en vigor esta restricció de la circulació, que s'aplicarà de 00.00 hores de la nit a les 06.00 hores del matí, perquè encara que en Espanya s'ha establit entre les 23 i les 6 hores, es deixa a les autonomies potestat per a retardar o avançar una hora i la Generalitat manté l'horari fixat en la seua resolució.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La vacuna d'Oxford genera resposta immune en la gent major" "Burjassot adopta mesures addicionals per a frenar el Covid-19"