Arriben les 31.000 dosis de vacunes contra el coronavirus al territori valencià

Sanitat espera vacunar durant esta setmana a prop de 40.000 persones
Han arribat a pesar del temporal | GVA

Les 31.000 dosis de vacunes de Pfizer contra el Covid-19 d'esta setmana ja han arribat al territori valencià per al seu repartiment tot i els efectes del temporal Filomena, segons ha destacat Delegació de Govern.

Segons Delegació, «a pesar dels efectes de la neu», les 31.000 dosis de vacunes han arribat a primera hora «sense incidències» a l'aeroport de Manises per a la seua distribució després d'obrir el Govern corredors segurs.

Diferents patrulles de la Guàrdia Civil i Policia Nacional estan custodiant a esta hora el transport perquè les dosis arriben amb totes les garanties a Alacant, València i Castelló, han agregat. El president de la Generalitat, Ximo Puig, que Sanitat espera vacunar durant esta setmana a prop de 40.000 persones.

Sobre este tema, va ressaltar que la vacunació va «a bona marxa» i que, durant aquesta setmana, el territori valencià té previst esgotar les dosis disponibles actualment. A demés, Sanitat finalitzarà el procés de vacunació en residències i continuarà en els centres de salut i hospitals.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Administrades el 85% de les vacunes que s'han rebut en el territori valencià" "Un municipi valencià demana a Sanitat més mesures i que els veïns es confinen"