Dispositius policials en el territori valencià per a reforçar la seguretat i les mesures de prevenció

S'incrementarà la presència policial en les franges horàries de major activitat comercial
Dispositius policials en el territori valencià per a reforçar les mesures Covid-19 | Europa Press

La Policia Nacional ha activat el seu Pla Comerç Segur, amb motiu de les dates nadalenques, amb l'objectiu de garantir la seguretat en el comerç i la prevenció de fets delictius dels que són víctimes comerciants i clients tant en l'entorn real com en entorn virtual especialment contra els fraus tecnològics.

Eixos dispositius policials tindran com a objectiu millorar la seguretat del sector comercial i oferiran informació i assistència als ciutadans i comerciants sobre precaucions i prevencions que han d'adoptar per a millorar la seua seguretat enfront de determinades situacions o fets delictius, principalment furts, robatoris amb violència o intimidació, robatoris amb força i fraus, per a proporcionar un entorn més segur.

Prèviament al desplegament operatiu, per part de les delegacions de participació ciutadana s'intensificaran els contactes per a conéixer de primera mà els problemes i plantejaments amb els comerciants i amb els ciutadans en l'àmbit de la seguretat de l'activitat comercial durant les festes nadalenques, a través de fullets i campanyes dissenyats a este efecte.

Augment de la presència policial

Durant la fase operativa, s'incrementarà la presència policial en les franges horàries de major activitat comercial i afluència de públic, amb patrulles tant d'uniforme com de paisà, intercanviant informació operativa i proporcionant al comerciant i al ciutadà consells i mesures de seguretat per a potenciar la presència policial en aquells llocs i zones d'afluència de persones.

Durant la fase operativa, s'incrementarà la presència policial en les franges horàries de major activitat comercial i afluència de públic, amb patrulles tant d'uniforme com de paisà, intercanviant informació operativa i proporcionant al comerciant i al ciutadà consells i mesures de seguretat per a potenciar la presència policial en aquells llocs i zones d'afluència de persones.

També es comptarà amb la col·laboració de les Policies Locals i Autonòmica, i amb el personal de Seguretat Privada per a crear el pla. Enguany es posarà l'accent principalment en la vigilància per a garantir el compliment de les mesures de prevenció sanitàries vigents tant en espais públics com en entorns privats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Tanca una escola d'Oliva davant de l'alarmant augment de contagis" "URGENT: El total de classes valencianes confinades en la 15ª setmana del curs escolar"