Dissolen 2 botellons i intervenen en 4 festes en un dia en Alacant

En un dia, la Policia Local ha interposat 53 denúncies
En un dia, la Policia Local ha interposat 53 denúncies | Unsplash | Michael Discenza

La Policia Local d'Alacant ha interposat en un dia un total de 53 denúncies a persones per no respectar les mesures sanitàries, i ha dissolt quatre festes en cases privades i intervingut en dos botellons en la via pública d'Alacant.

Respecte a l'operatiu del dijous, els efectius van tancar l'operatiu 'anticovid' amb 53 persones denunciades per incomplir l'estat d'alarma, de les que 14 actes van ser per no portar mascareta i 5 per estar reunides en grups sense respectar el màxim de 4 no convivents.

A més, s'han dissolt quatre festes il·legals en cases i també s'ha sancionat a un local per incomplir l'horari de tancament en el centre, i es van interceptar a 10 vehicles amb persones que incomplien el toc de queda. També els agents han intervingut en dos botellons, un d'ells organitzat en la plaça de Joaquín María López, amb cinc jóvens, i un segon amb nou persones al parc de la Ereta.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La incidència acumulada baixa fins als 28,70 casos per cada 100.000 habitants" "Sanitat obri la porta a reprendre competicions esportives oficials"