Dos bebés ingressen a l'hospital de la Ribera de València contagiats per COVID-19

El departament d'Urgències del centre d'Alzira va constatar en la nit del dimarts l'arribada d'una mare amb el seu bebé de tot just vint-i-set dies. També hi ha un altre d'un mes de vida

Peus d'un nadó

Dos bebés es troben ingressats per covid-19 en l'àrea de Pediatria de l'Hospital de la Ribera, a Alzira (València), i estan en observació per la seua curta edat, ja que el seu estat no revesteix gravetat, segons han confirmat a EFE fonts del centre hospitalari.

Una de les mares també és positiva

Els bebés han ingressat en l'última setmana a l'hospital i es troben en planta de Pediatria, els dos amb les seues mares, una d'elles també positiva en coronavirus.

Un bebé té tan sols vint-i-set dies

El diari Levante-EMV ha avançat este divendres que el departament d'Urgències del centre sanitari d'Alzira va constatar en la nit del dimarts l'arribada d'una mare amb el seu bebé de tot just vint-i-set dies, tots dos contagiats, l'estat dels quals no revesteix gravetat, però en tractar-se d'un lactant es va ordenar el seu ingrés per precaució i per a sotmetre a una vigilància preventiva a la criatura.

L'altre bebè compta amb un mes de vida

En l'àrea d'hospitalització pediàtrica també està ingressat un altre bebé d'un mes de vida, en observació, acompanyat també de la seua mare, que no està contagiada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari