La incidència acumulada en el territori valencià baixa a 79,32 casos per 100.000 habitants

Es manté com la quarta autonomia amb una taxa menor d'Espanya
L'ocupació hospitalària també continua baixant | Santi Calaforra

La incidència acumulada en els últims 14 dies del coronavirus en el territori valencià ha baixat a 79,32 casos per cada 100.000 habitants, quatre punts menys que este dijous, amb el que es manté com la quarta autonomia amb una taxa menor, per darrere d'Extremadura, Balears i La Rioja.

D'esta manera ho recull l'actualització diària de casos de coronavirus que publica el Ministeri de Sanitat, en la que s'observa que la incidència acumulada a set dies se situa en 28,08; la tercera menor per darrere d'Extremadura i Balears.

Per part seua, l'ocupació hospitalària també continua baixant: hi ha 693 pacients ingressats en planta, 41 menys que dijous, amb el que el percentatge d'ocupació de llits ha descendit del 6,35% al 6%.

De la mateixa manera, la pressió en UCI també continua descendint amb 215 llits ocupats, huit menys que dijous, amb el que el percentatge ha baixat del 22,12% al 21,29%. Els dos paràmetres se situen per davall de la mitjana d'Espanya.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Pràcticament 3.000 nous contagis en Espanya" "25.000 euros de multa per al Galileu Galilei després de les festes il·legals"